Jag skulle aldrig ha gått upp imorse..

Började dagen med att försöva mig en halv timme, vaknade av att Rami skällde i telefonen på någon.. Spännande att vakna till det.. Sen skulle Don komma å byta bil med mej som vanligt på måndag morgon, så jag va snäll å ut för att starta den till honom, men dök han upp eller? hrm, nej d gjorde han inte. Men någon va hit å hämtade volvon, så jag blev helt utan bil. Fick ta Linas bil till Röinge, å Lina fick lånta Bettys bil, för hon skulle iväg å hjälpa Anna-Lena å lasta häst. Kommer in till Röringe för att fodra hästarna, så krångla det en jävla massa innan man hittade hinkarna till de som skulle ha hinkar, (glömde bort att de skulle ställa hinkarna på hyllan i foderkammaren, som jag själv sagt till dem att göra) SUCK, började täcka hästar, så va det några som hade inne täcke på sej, vilket jag inte ska byta på dem. Om Lina inte har sagt till mig vilka som ska skiftas täcke på. Så jag va ju lagomt glad, Sen skulle hästarna ut, de va ju lätt dumma i huvudet allihopa, Lucky körde ett jag är ohanterad å galen race så hon sprang över Eriks fot rätt ordentligt, å de andra körde race de med. HUR KUL ÄR DET EGENTERLIGEN EN MÅNDAG MORGON? Fixade stallet å red Redan, som bara hade LITE DAMP, typ hoppa jämnfota i bytena å skruvade rundor med rumpan typ 1000 gånger å bockade satan.. MIFFO HÄST.. Sen skulle jag ta in en häst, å sällskapet till den hästen knockade mej rejält, typ slog upp mulen i hakan på mej så jag blev lätt yr, fick ett MINDRE utbrott på den. När jag sen ska ta ev grimman på hästen jag ska rida för att tränsa, så vevar hon till med huvudet och slår in sin skalle i tinningen, då kan jag ju lova att det svartnade för ögonen, helvete vad yr jag blev. SHIT POMMES.. Så nu har jag dessutom en lite hjärnskakning.. IGEN! Å vid intagningen så bet en ponny mig i handen, hon fick lite pryl kan jag säga.. Jävla ponny skitar..! Å Lucky körde mongo race då med å jag hade Dansa i andra handen, så när jag slet tag i Lucky, höll ju hon på att skita på sej.. Så hon blev ju med hysterisk å flängde runt.. KAN EN DAG GÅ MKT SÄMRE ELLER?

Har jag liksom gjort något fel så att någon straffar mej för det nu eller? Fan jag har ju inte gjort någonting fel på jätte länge ju, så vafan är nu detta?

Nej nu ska jag lägga mej å sova å hoppas på att jag glömmer denna dagen så snart som möjligt!
Suck å god natt!

Vilken dag det blev..

Lite lätt försovning imorse, somnade nästan i bilen på väg in till Röinge. Bra trött, sen gick gödselbandet sönder, Skönt nog hann jag mocka färdigt mina boxar.. tacka fan för det... Sen har hästarna krånglat i hagarna, en hästa fastnade i avdelingen å slet ner en stolpe. Fick sära på några, för att det kom en till. Så en blev själv och hon försökte ta sej in till sin gammla kompis. Så jag stod mitt i mellan  4 hagar  med en grimskaft och veva efter hästarna som tryckte på tråden.. KUL..

Tog in Dansa och red henne en sväng, bättre än igår faktistk. Skönt det åtminstone, men får väl se va det blir av den hästen.. Mkt jobb om den ska bli helt okej om inte annat.. suck..

Gick in till marie, hon skulle ha lektion. Så satt jag upp på Zoroya för att ta några skutt med henne, efter hon landat drog hon järnet å bockade så ini helvete, tur man är har hoppat hästar som brukar köra ner snoken efter hindret så man alltid är med å lyfter upp dem. Annars hade jag ju åkt av så ini helvete. Å jag bara garvade, shit. Snacka om att behöva få vara med om nå tok, hoppade typ 7-8 ggr till å hon gjorde samma sak, å jag kunde liksom inte säga åt henne heller. För hon va ju faktiskt bara glad.. :) Duktiga hästen.. Å longerade Redan idag,  han va inte halt. Fan va skönt, så imorgon ska jag rida honom. Får se hur jävla laddad han ska vara när jag ska kravla mej upp på honom.. :P haha..

Så skulle Don komma å byta bil, så hade han med sej Alex. hrm, blev nästan lite jobbigt där en sväng.. :P tydligen så verkar det vara så att han visste lr snarare vet mer än vad jag trodde att han skulle göra. Åtminstone efter det där, haha.. Nåja, det va väl bara en tidsfråga innan han skulle få veta det. haha.. Sen när jag skulle åka hem, så upptäcker jag att de inte hade lämnat någon bilnyckel, så jag fick ringa Dons å att han kom med nyckel, å så hade han med sej sällskap den gången också.. haha.. Fick ju en fin komentar av Alex: har inte du åkt hem än? Nästan så att jag hade lust att slå han lite på armen..

Nej fan, nu ska jag sova. Hoppas på att det inte är en lika jävlig dag imorgon som det va idag. Fast vissa saker kan ju faktiskt få hända imorgon med.. ;) haha drömma går ju om inte annat.. XD

Underbar gårdagskväll, dock jävligt trött idag

Det är ju synd att när man ger sig iväg på äventyr på kvällskvisten så är man döende dagen efter, men det va fan värt det. Väldigt mysigt får jag ju säga och det är inte fy skam det inte.. Mer sånt vett ja.. :)  Synd bara att det blir färre med sånt, men det är ju så ibland. Att det inte alltid blir som man har tänkt sig. Om inte annat så har jag ju fått lära känna en ny människa, fått en ny vän på vägen och det är värt mkt måste jag ju säga..

Dagsläget: 2000 i böter, en plump i pappret, rättegång 24 mars och ev en till, tur att inte allt kommer på en gång. Men det är ju klart, varför ta det utspritt när man kan ta allting på en gång. Det skulle ju vara onödigt om något. Nåja, det hade ju kunnat vara värre om inte annat, det kan det ju alltid.. :P

Red Dansa idag, shit man kan ju undra vad man har gjort med henne från början. Lägga till skänkeln blir direkt en rejäl spark, hon kan inte trava över bommar utan hoppar som en kängru över. Tur man har setat på knäppskallar förut som gör sånt i  mellan åt så man är inte helt bakom.. Shit.. Hoppas att hon blir bra, så att hon får stanna. Verkar var sista chansen för henne, nämnde jag att det är ett fuxsto, med vit bläs & är krubbitare.. SUCK, varför får jag alltid tycke för knäpp hästar?
Redan är halt, IGEN. abra 4:e gånger för i år. Just nu, känns det hopplöst det med. Ska prova rida honom imorgon, få se om han e halt fortfarnde eller inte. Det skulle ju vara helt fantastiskt om han kunde vara ren så man kan jobba honom ordentligt, för han blir ju bara LITE toppad när han står. Han får inte ens mkt kraft foder som ger energi å han är ute i hagen hela daarna.. knäppa häst..

Nej nu fasiken ska jag sova, så att jag kommer upp imorgon när jag ska. Det va ju inte riktigt då idag. Va visserligen upp och väckte Rami i morse kvart i 6, å även ett till troll. Men dum som jag va gick jag å a mej igen. Sen blev jag väckt kvart över 7, brukar vara i Röinge halv 8.. SUCK lätt jobbigt där då faktiskt måste jag säga.. Men men.. Nu blir det sova av, så får man se hur det går imorgon på teori kvällen.. Hoppas det blir lite folk som kommer, känns ju rätt illa om det bara kommer 1, vilket det bara är anmält just nu.. vafan..

Natti natti..

Bitch slap i ansiktet, man tackar

Det är ju lagom kul, att när man kommit på fötterna och kommit till det läge att man inte riktigt orkar bry sej i det som har varit förut. Att man vet att man har varit med om det, att det har hänt. Men att man som sagt lever vidare finally. Så får man papper hem från tingsrätten, där man ska upp över någonting som hände för 1,5 år sen. Hur fan ska jag ha tid att åka 120 mil för detta? Det finns inte en chans i helvete att det kommer att fungera. Fattar liksom inte vafan det är för fel på svenska rättsystemet. Fan det är ju knappt så att man kommer ihåg att det har hänt längre.

Men självklart gör man ju det, kommer ihåg exakt alltid som hände den kvällen. Men alltså, shit.. Fan fick ju lov att ringa till Crille för att kolla om han hade fått någonting om detta. Men nej d, inte han inte. Han va ju för fan med. Han stod ju bredvid mej, men så klart att det är bara jag som ska dit. Fan va kukigt.. suck, verkar som att det är mer också, får se om jag får mer jag ska till tingsrätten för, hur fan ska jag hinna med det här hade dom tänkt, å när ska jag lyckas med att omstrukturera allt detta som jag har varje dag för att sticka iväg, inte direkt så att det tar några timmar, är ju en resa å 6.5 h med tåg enkelt och sen vet man ju inte hur lång tid handlingarna tar heller. Shit vafan är nu detta..

Nej, tänker inte älta detta mer idag. Kommer att försöka sova några timmar, sen får jag ringa till Falu tingsrätt imorgon å prata med dom.. Känns ju bara lite surt om man säger så.. SUCK!

Trött måndag morgon

Då va det måndag igen, hur gick nu detta till? Känns ju som att det va måndag nyss för bara någon dag sen ju.. Nåja, veckorna bara rinner iväg. Helt sjukt ju.. Slog mig nyss att nu har jag varit här nere i 5 månader å jag kan säga att jag tricvs bättre än någonsin. Det är ju ett som är säkert. Har varit skönt att tagit det lugnt sen jag kom ner, menar har ju inte legat på soffan hela dagarna å rullat tummarna, men jag har ju liksom gjort det jag velat göra  å hjälpt Lina lite grann. Nu har jag haft praktik vid Lina i snart 2 månader också, det känns fortfarande  kul och helt okej att ha praktik/jobba åt en kompis. Tror inte att det kommer att bli problem heller om jag ska vara helt ärlig. Men det är ju sånt som märks, som inte går att bestämma om inte annat..

Blev inte att börja veckan me att spöa en viss mister, men det kommer senare när han minst anar det. Å tro mej, så klart startade bilen för honom direkt när han va hit och bytte bil. Hur fan kan det alltid vara jag som råkar ut för saker? Varför liksom, är det för att jag helt enkelt heter Emma lr vadå?

Egenterligen behöver jag fasiken inte gå upp 6, men det är jävligt skönt att komma upp å dricka en kopp te i lugn och ro, (dock visserligen försöka väcka Rami, dför han är ju segare än sirap om man säger så..) Snart kommer Lina också upp å då har ju jag nästan "mornat" färdigt mej.. jävligt skönt.. :) Snart dags att ta å klä på sej å göra sej i ordning. å och om inte annat, starta bilen så att den inte helt djup fryst, okej den blev nyss hit körd, men ändå.. :P Jag vägrar att frysa.. brr.. :P

Over and Out..

20 februari

Haft öppet hus idag i Röinge, gick super bra. Visade hästarna lite granna.. jag red Redan och spexade lite, lina, jossan & elin hoppade 3 ponnysar, Per tömkörde Cindy samt en nybörjare som red lite på en av hästarna vi ska ha till handikapp ridningen. :) Va en hel del folk, kankse drygt 50 st, kanon bra.. :)

Så nu kör vi igång verkligen, i veckan har vi "en dag i stallet" på tisdag, teori kväll på torsdag samt "titta, känna, smaka" på lördag. Sen veckan efter drar vi igång med ridlektionerna. Detta kommer att bli väldigt spännande kan man säga, men nog kommer det att bli tufft, det är ett som är säkert i varje fall.. Men det kan ju omöjlgen bli värre än vad det har varit där om man säger så.. :P

Sen va det årsmöte här hemma i vinlöv, det gick bra tror jag. jag är ju inte så spec insatt i det hela. Men det blev en ny styrelse, verkar som att det kom in vettiga mäniskor.. Verkar ju inte ha fungerat super fullt ut, vad jag har förstått det som. Men det kan ju inte alltid bli som man tänkt sej, då får man omstrukturera om man säger så. :)

Skulle ha varit iväg nu på kvällen, men det blev inställt. Inte direkt ovanligt om man säger så. har ju hänt några gånger nu, lagom tröttsamt på det faktiskt.. Men men, faktiskt så att jag känner att jag inte riktigt orkar bry mej i det heller om inte annat. inte direkt något jag ligger sömnlös över på nätterna.. Men men, det är inte riktigt min förlust om man säger så.. haha.. :P

Nej fasiken, nu ska jag nog allt slå igen mina blå å sova en skvätt innan jag ska upp typ halv 6 imorgon igen.. BTW, nu kör vi fanimej ordentligt och fullt ut också om inte annat.. :)

Ska spöa en viss herre imorgon bitti med, "ge" mej en bil som är mongoloid som inte startar när den ska göra det. va är detta liksom.. Så blir lite stryk så där lagomt på måndags morgonen.. det kommer att sätta ribban för den veckan.. XD

14 februari

Glad alla hjärtans dag, måste man väl börja med idag.. :)

Nåja, har haft lite speed inlägg de senaste.. Men här kommer ett lite längre..

Va på äventyr i lördagskväll, det va himla trevligt.. Gick bra mkt bättre än vad jag trodde att det skulle göra.. :) Men det är ju bara ett plus. Visserligen så finns det ju lite saker som jag kanske anser vara ett mindre problem, men faktiskt så skiter jag i det, inte direkt mej det berör så just därför tänker jag skita i det.. Så jag tänker bara köra på som det är nu, så ser man vart man hamnar sen.. :)

Btw: Kossor vill äta det grönaste gräset, inte sånt som är på en plats där de har varit länge på. För då blir det tråkigt & enformigt.. HAHA

Idag va jag upp och morgon fodrade vid halv 7, lätt i koma läge, men det är ju sånt som händer ibland.. :P Va i varje fall färdig vid 7, då hade de fått hö, kraftfoder, vatten, blivit täckade & fått på sig grimmorna.. :) Sen blev det utsläpp, å lite mocka sen så drog jag iväg till krisitansstad å fixade lite där med aktivietsstödet å köpte även ett par nya ridbyxor + ridhandskar..  :D

Glad å nöjd

Gårdags kvällen va spännande, roligt å händelserik å om inte annat så va det tsm med någon som gav ett sinnessjukt bra sällskap å gav sin del till det hela helt perfekt.. ;) haha

Skulle blivit ikväll igen, men är lite så där lätt trött så bägge två.. Så vi sköt på det tills imorgon i stället som det ser ut nu i varje fall.. Men det hinner säkert ändras det också säkerligen kan jag tänka mej.. men men, kul med igår som sagt.. :)

Nu blir det sängen för hela slanten.. :)

Full jävla storm vill jag ju lova..

Det är ju inte dåligt vad det kan blåsa här nere i skånelandet, man får ju hålla sej i husknutarna när man ska försöka att gå runt husen. Men jag ska inte gnälla, det är uppfriskande att vara ute. menar är man ute i typ 10 min, så har man fått förfriska skallen så att man kan tänka klart.  Kan ju säga att genom att ha varit ute i blåsten idag har fått mej att inse att flytta tillbaka till Skåne är det bästa jag har gjort. Framför allt med tanke på vilka människor jag har runt omkring mig, som jag har lärt känna redan och vilka människor som jag kommer att lära känna nu med Röinge och allt.

Som vanligt så lyckas jag med saker som ingen annan gör, igår fick jag ett hinderstöd i huvudet som gjorde så att mitt örhänge blev insklaget i skallen så jag har en bula med ett jack i bakom örat. SKÖNT å idag när jag skulle måla så han jag knappt mer än att ta tag i pensel och färgburken förens jag va helt full i färg och när jag sen skulle knyta fast ett fönster så fick jag lov att klättra upp på en tvättmaskin, å självklart så trillade jag ner från den.. VAD FAN ÄR ODDSEN?

Å på lördag blir det spännande, då blir det äventyr på egen hand, utan tjejkompisar.. Ska bli riktigt spännande hur det slutar kan jag ju säga.. Men jag tror att det blir bra, känns faktiskt riktigt bra om man säger så.. ;) Första vändan sedan jag kom ner till skåne, okej, inte första vändan sen det tog slut med christopher.. Men nog fan ska det bli kul allt, visserligen så känner jag lite att jag är nervös, menar vafan det är länge sen som jag "började" träffa någon. Nog för att det här är lite kompilcerat men vafan, det gör ju det hela spännande om man säger så.. :)

Nej nu ska jag kila å kolla med Lina hur hon tror om mitt nya förslag till värdinne system.. XD

oh boy

vet fortfarande inte riktigt vad jag ska säga mer än att det händer massa saker..

Lina har tagit över Röinge ridskola, kommer bli skit bra. Jag ska förflytta mig och vara på plats där.. ser fram emot när vi rullar i gång ordentligt när allt förberedande är färdigt.. :)

Har hittat någonting som fångat min uppmärksamhet, å det är fasiken ingen häst kan jag säga.. Det är absolut INTE en häst.. OH BOY,  det borde ju egenterligen inte vara helt lagligt att se ut så som en viss person gör.. Det är nästan så att de är skadligt för en när man ser personen.. Men vafan, som om att jag inte håller på med saker som är livsskadlifa varje dag.. så inte fasiken backar jag inte, nej för fasiken.. här kör vi för fullt ut.. :D

nej nu måst jag lägga mej så jag kommer upp imorgon till jag ska hålla lekton.. :) Natti natti,
jag vet vad jag har bestämt mig för att drömma om.. XD

;0)

Har inte mkt att säga just nu, mer än att nu är det mkt med allt.. Å inte så lite heller.. :) Känns bättre nu än vad jag trodde att det skule göra faktiskt. Nu har man fått en bild på hur det hela ska bli och hur det hela komme att sluta. Känns jävligt skönt.

Men kan säga en sak. Oooh boy, jisses fucking christ! mumma! ;)


RSS 2.0