Jätte trött idag..

Gårdagen va riktigt rolig, trots att jag typ somnade halv 3 å upp igen 5 igår morse, blir så när man blir teroriserad av glin på nätterna.. Pratade med "han" då med, när jag gick upp vid 5. Han hade varit ute på äventyr kan m an lugnt säga. Skönt att få höra den rösten, den har varit saknad kan jag ju säga.. helskotta va den typ smög sej in överallt å krama runt överallt.. :P haha lilla veka Emma va det ju också om inte annat.. :P Nåja skönt med samtal, det behövdes å det hade det visst gjort ett tag.. Man ska vara glad för det lilla har jag hört, så ja det är jag också.. :)

Vi körde vid halv 6 från grantinge i går morse, lr jag körde. Jag va hyper pigg å super alert, konstigt nog. Det va inte så där jätte varmt i grimslöv kan jag ju säga. Jag höll på att frysa sönder alla möjliga kroppsdelar, främst d viktiga.. ;) Så jag fick låna Emmas pappa Lasses jobbjack, en sån där hysteriskt neon gul/grön med "Gitts åkeri" tryck på ryggen.. Den va JÄTTE stor, räckte ner till knäna på mej men jag frös verkligen inte i den så jag sprang runt i den hela dagen som en lite mupp m möss å tumvantar.. :) Det gick bra för dem å köra allihopa, de va jätte duktiga å gjorde så gott de kude. Emil å Lasse fick dela bil då lasses bil inte hann bli fädig (konstigt fel någonstans i motorn som jag inte förstår mej på, som vanligt) Det va inte direkt så att vi trodde att bilen skulle överleva deras varsinna 3 kvalheat, med tanke på att de kör som att de stulit bil, bensin, ratt, stol, ja ni förstår.. De är helt galna, där de ska fram, där kör de å här det någon ivägen så blir de iväg knuffade åt ett annat håll.. haha.. galningar de där manliga Linders.. :P Men kort sagt så kom allihopa till final.. :D De fick allihopa pokal, jätt fina bucklor.. :) Fast det va bara 3 utav dem som körde finalen, för när Emil körde (före Lasse) så rasa motorn.. Emil va jätte besviken för att motorn inte smällde, att d inte flög delar runt i kring bilen. Det va han besviken över, inte att han inte kunde köra klart finalen.. Men det är bra, måste säga att jag är imponerad över de alla 4, de kör sina heat, kommer de till final så är de glada för det å blir de inte vidare, ja men då är det så.. Tycker det är en helt fantastisk inställning, (jag vet ju själv att jag både är en tävlingsmänniska och en riktigt dålig förlorare.. ) Det va jätte mycke starter igår, de började köra vid 10 å de va nog färdiga med allt vid typ 5 - 6 tiden, så det blev en lång dag utomhus. Men det va faktiskt riktigt skönt väder, menar jag hade ju Lasses jacka på mej hela dagen så jag va super nöjd.. :P Vi kom hem till grantinge vid 7 tiden, vi va ju inte direkt ett piggt gäng som ramla ur bilarna kan man ju säga.. Å Emma hon åkte m Mattias hem efter tävligen för lite helg mys.. :)
Jo för fasiken träffade ju Emmas omtalade Mattias också igår, han va super trevlig.. Rolig med för den delen, en till som är lite retsam med Emma, för d är det ju inte någon annan som är liskom (a)  haha.. :) Glad för hennes skull att hon träffat en sån trevlig kille, han såg ut att vara helt i Emmas typ av kille.. :)

Idag, kommer mantha ner å stannar en vecka. Fan va kul det ska bli.. :D Hon har precis satt sej på tåget så jag ska väl köra till Hässleholm om drygt 6.5 h för att hämta henne.. :D Ska strax ut i stallet å hjälpa Lina när hon ska hoppa.. :) Jag ska faktiskt bygga till henne med, så ska hon allt få slita lite.. :)

Finally fredag

Fan va skönt nu är det fredag, vilket innebär att jag är ute i Grantinge med den skånska favorit familjen. :) vilket innebär att imorgon så ska vi iväg på folkrace tävling hela dagen. Fan va kul det ska bli, sen så ska jag få träffa Emmas kille för första gången, det ska bli kul.. :) Å  på söndag så kommer min favorit flicka från Dalarna ner för att vara med mej hela veckan.. LÄNGTAR SOM FASIKEN.. :D

Säger ingenting mer idag ska umgås med familjen.. :)

Snart helg.. IGEN

Jaha då va den här veckan snart slute igen, jag fattar inte hur det kan gå så fort veckorna jämt. :O Idag har jag i varje fall sökt 2 jobb som personlig assistent, bättre än ingenting. Drar mig för att ringa å söka d där hästjobbet i sösdala, jag vill ju inte jobba som hästskötare igen.. Jag vill ju bara få ha det som hobby om jag inte jobbar på ett anorlunda sätt emot förra gången. För ja vet att jag kommer att tröttna igen, precis som jag gjorde förra gången.. men men d är väl bara att bit i det sura äpplet å ringa till den där människan imorgon innan jag sticker till emma.. :)

Har inte gjort så mkt idag, vaknade med en jävla huvudvärk .. Bra start på dagen liksom öh nej.. å inte nog med det så regnade det också.. Snacka om att vädret passade in på mitt humör idag. IGEN.. fuck varit en liten bitter fitta hela veckan typ stund om.. Framför allt sen i tisdags typ, känns så jävla drygt att den förbannade förkylningen inte ger med sej nån gång.. Blir så jävla matt å det, blir ju fan helt hjärndöd för fasiken.. BITTER FITTA NR 1..


Nej nu blir det till att laga mat till mej, Lina å Rami, idag blir det kyckling ris å paprikasås.. Mums.. :)

It's a working process..

Kändes helt fantastiskt å vakna i morse å känna att förkylningen som ALDRIG går över har tagit ny fart igen.. UNDERBART.. :( Helt slut i kroppen å trött som ett as hela tiden, fattar inte va fan d är för fel nu liksom.. Har ju varit förkyld sen INNAN jag flyttade ner för fasiken. Orkar inte med att vara halv snorig å hostig hela tiden, helt värdelöst för fan.. :O Har knappt gjort någonting alls tisdag å onsdag (idag) för jag har inte ork till det, ingen motivation till att göra någonting alls ju.. :S Har möte nästa vecka m arbetsförmedlingen, ska bli skönt å prata m dom så jag kan komma åt mitt användar konto på amf sidan så jag kan ordentligt ta tag i detta förbaskade jobbsökandet.. Ska med Emma å familjen till Grimslöv i helgen på tävlig, det ska bli jätte kul å på söndag kommer mantha ner å blir här en vecka.. Riktigt roligt ska det bli, min lilla tösa bit.. Ska föröska hitta på någonting kul med henne, förutom allt jobb i stallet som blir nästa vecka.. Försöka få henne på lite topp humör med är väl tänken runt hennes besök med.. Saknar mitt troll massa mycke å jag hoppas jag kan ge henne en rolig vecka i varje fall.. :)


It feels lika everything is taking a big step backwards, feels like everything that I have done for this past months dosen't matter right now. Like it was useless at this moment.. I hope that this feeling will disapear soon, i don't whant to start all over again.

And i have done something stupid, in a moment of weakness I did the thing that i woulden't and shoulden't have done. But now I have and I'm the only one that is going to suffer from it.. So, i can live with that.. But it will start eaking again i know that and this time I will take everything as it is and only with baby steps.. No rush and nothing to compare it with, I just need to rememer that it's not as i used to. It's not the same as it used to be..  <3

spännande måndag

Vaknade 11, bra skönt att sova ut.. :D Men har världens magvärk, å mår lite illa.. Hrm, bra drygt.. Men jag är inte bitter för det för i eftermiddag ska jag börja hoppträna för Lina. Fan va kul det ska bli, shit är bra taggad.. :)
Saken är den att jag vet ju inte hur det kommer att se ut, med tanke på att jag inte har hoppat ordentligt på 2 år.. haha.. Blir nog inte stilpoäng idag.. :P Ska rida med Rebecca kl 5, så det ska bli kul.. :) Hon skulle tydligen ta det lugnt, så det passar mig alldelens utmärkt, med tanke på att jag är lite handikappad.. ;)

Nej nu ska jag försökta ta mej in i toaletten, sen göra någonting vettigt innan jag ska rida i eftermiddag.. Lr så skiter jag i det å är lat fram tills det.. :P

Söndag

Gårdags kvällen va riktigt trevlig, Belinda kom förbi efter hon slutat jobba. Så det blev en kväll med stora mängder grogg å väldigt mycket tjej prat. Riktigt trevligt, det blir fler gånger.. Det är nog inte så mkt som hon inte vet om mej nu, herre jösses va jag är duktig prata när jag har druckit lite.. ;) När vi sen skulle lägga oss att sova så skulle hon föröska ta sej in i Ramis rum OMG va tokigt det blev.. Jag trodde seriöst att jag skulle få slut på alla tårar för resten av mitt liv.. Jösses vad jag skrattade.. ;) Helt hysteriskt skratta anfall, fan va kul det va.. haha.. Å mer tok blev det när vi kom på att vi skulle ta en natt cigg, jösses som sagt. Det va nog bra att det bra va jag å Belinda hemma.. Hundarna bara titta på oss som att vi va dumma i huvudet.. :P

Idag blir "stalltjänst", va upp å fodrade imorse.. Vi va inte speciellt motiverade att springa runt i regnet å ta ut hästar.. men vafan, ut kom de i varje fall.. Jag tyckte faktiskt att jag va ganska söt i Linas röda gummistövlar, min vita stall mössa å sen Linas lysmask jacka.. SKIT SEXIGT.. haha.. jösses amalia va jag skrattade när jag tittade till i spegeln innan vi gick ut. :P har hört att ett gott skratt förlänge livet så jag lär ju leva bra länge nu om inte annat.. haha.. ;) Ska strax ut i stallet å rida lite tänkte jag, det är lektioner i eftermiddag å sen det blir inte så mkt ridning. de hästarna som tävlade igår får stå idag om de nu inte ska gå westerna lektioner på eftermiddagen, men det är då det enda de ska göra.. :P

Nej fan, får se om Belinda somnade i badkaret eller hur det går för henne, sen släpa med henne ut i stallet å göra lite nytta.. ;)

Lördag, en bra dag

Gårdagen va allt annat än okej, å dagen dess förinnan va nästan värre.. Helvete vilka dagar, jag blir så sjukt matt.. Fattar inte att det alltid ska vara någonting som ska krångla eller som ska ställa till det usch.. :(

Idag har det varit absolut bästa dagen på veckan, gick upp halv 9. Fixade iordnig tårtorna, bakelserna och skar upp kakorna så det va klart tills det att vi skulle fika. Kollade på när Lina, Rebecca, Jenny och Ellika tävlade i avdelningsridning. Fan va duktiga dom va, de va fan i mej ini helvete jävla samspelta och det va fasiken inte någonting som man kan klanka på.. de vann Lätt c och kom 2 i Lätt B (de som vann hade ridit ihop i 10 år och tvävlat avdelsningsridning samt även slog de dem med enbart 2 %) Så tjejerna va super duktiga och super nöjda. Tårtorna som de skulle ha fått enbart för att de varit med och ridit idag och gjort bra ifrån sig blev seger tårta och en andra plaserings tårta.. fan va kul det va att kolla, å jag tror faktiskt att jag kan ha lova Lina att jag ska anmäla mig till att vara med och träna avdelningsridning. (de ska ha lite träningar på föreningen med lag som sen ska tävla till våren.) hör å häpna det är ju dressyr, men vafan jag ha hört att man lär ju tydlgen kunna rida både dressyr och hopping för att vara en bra hoppryttare, så jag siktar på det.. ;) haha

Nej nu ska jag hoppa in i duschen Sen invänta Belinda, hon slutade runt 9 trodde hon. Blir trevligt med lite tjejkväll på Norre Ljung, dock så åker ju Lina till Karlskrona till sin älskade Martin.. :) Så henne ser man inte röken av förens imorgon eftermiddag. Så jag har tagit på mig att fixa kvälls fodring ikväll, sen morgon fording samt utsläpp imorgon bitti. Fan ibland är jag effektiv.. :)

Nej fan nu va det duschen nästa.. :P

Torsdag

Dagen började nästan bra, Emma släppte in 2 moster hundar i rummet där jag låg å sov så de typ hoppade rundor i sängen. Lagomt glad.. Sen ringde Matilda, länge sen jag pratade med henne.. Det va kul.. :) Sen när man sätter sej å kollar lite på datorn, fixar med lite inne på fb å sen så självklart ramlar jag över bilder som jag verkligen å absolut inte ville sen, bilder som jag skulle faktiskt kunna kräkas över att se.. men tydligen så är det väl någon form utav mongoloider som ens kan ta på den där människan.. Alltså det är fan riktigt illa å jag blir som sagt groteskt äcklad av just den människan som "rätt" människa är på i bilden..

Jag måste sluta tänka på det, jag kommer ju att bli dum i huvudet om jag fortsätter att göra det..


Moving freaking on now, moving on to better places and to other people that can make me feel as the person that I used to be. The person that allways did have near to laugh and allways was up for edventures.. The more happier, more fun and more one of a kind.. I've been looking for this person so long now. And perheps I will go back and find this person soon. Because that I really need to find this person soon. Unless I will change and never be able to change back to the person I used to be..

Onsdag

Va duktig och tog mig upp tidigt imorse, va ute i stallet halv 9 imorse. Hade gjort en super bra lista till praktikanterna.. :) Sen friserade jag 3 hästar, släppte ut hundarna och matade dom. Sen fixade jag mina papper till arbetsförmedlingen, å ringde till försäkringskassan så jag ska få hem mina blanketter för aktivetetsstöd. Så har jag bäddat rent och städat mitt rum, även organiserat i linne skåpet. Lina får nog en chock när hon går in där inne nästan gång.. :P

Nu är jag i Grantinge igen, vet inte hur länge jag blir här denna gången. Men åtminstone tills imorgon.. :)

Tisdag

Det va inte speciellt motiverade att gå upp idag, med regn ute å grå kallt så kändes det som att jag hade lika gärna kunna legat kvar i sängen ett par timmar till. Men Lina tyckte jag kunde gå upp när hon ramlade in vid 9, så det gjorde jag allt. Lite imoponerad utav mej själv är jag faktiskt. Va ut för att fotta utrustningen i stallet till Lina, men tro på fan att min kuk kamera fitta sej ganska så ordentligt. Efter att jag bokstavligen kastade den i golvet så fungerade den i typ 20 min en så ville den inte funka å börja krångla värre än innan. Tror att det är dags att köpa en ny kamera om inte annat, den jag har nu har ju faktiskt varit med om att voltat å legt i en pöl m öl när jag hittade den efter vi voltade. Så ja den har ju kanske en anledning till att inte må så himla bra, men jaja.. Får leta reda på ramis kamera så jag kan använda den i stället.. :)

Har gjort mat, lr ja den står i ugnen. kassler å pasta gratäng, bra länge sen jag gjorde den. Typ innan jag började hr så det ska bli spännande att se hur det blir.. ;) Förhoppningsvis så blir det gott annars blir det ju inte fullt så kul om den blir äcklig.. :P haha men vafan man lär ju prova sej fram har jag hört.. :P

Lina har träning ikväll, ska bli jätte kul.. :) Får se hur det går idag, det va en "snäll" träning förra veckan med Pias man, å denna veckan är pia tillbaka så det ska bli kul å se hur det går. Blir nog inte fullt lika snällt om inte annat.. :P haha Så Lina å Don får nog kämpa lite idag, förhoppningsvis så är Don på bra humör å är både svängbar å lika snäll som han va förra veckan.. :)

Nej dags att ta ut maten nu, ser verkligen fram emot att äta idag.. :)

Måndag

Började dagen med att rulla ur sängen, mkt OSKÖNT! Sen drog det igång, ut m hundar, mata hundar, bli trampad på foten av cosmos, rida cosmos, bli påhoppad utav cosmos (när jag skulle ta ut henne till hagen för hon blev attackerad av en häst vi gick förbi ute i hagen, så nu har jag ännu mera ont i ryggen än tidigare), duscha, blev skjutsad på min cykel av Lina till Leonie för att äta lunch, sen åkte jag å handla till klubbstugan samt hem. Hjälpa Lina med overheaden och teori grejerna.. Sen körde jag å hämtade Emma vid stationen, sen hem till henne å träffade hela familjen Linder.. :) Så denna dagen har gått väldigt fort..

Nu har vi tittat på några avsnitt greys anatomi så nu blir det sängen, så jag kommer upp i tid imorgon å hinner med det jag ska göra imorgon. Fotta all utrustning, rycka några manar på Linas ridskole hästar å ponnysar. Sen ska Lina träna så det bär av till det på eftermiddagen, får se om Emma kanske följer med.. Får se om hon hinner det, hon ska iväg på sin arbetsintervju lr vad det nu va imorgon på dagen.. :P


Idag har varit en bra dag, haft mycket att göra. Så jag har inte hunnit tänka efter speciellt mycket idag. det har varit skönt med en dag som inte har ineburit någon tid till att sitta å grubbla. Jag känner att jag behöver ha fler sånna här dagar för då kankse det tillslut blir bra ändå. Trotts att förra veckan va tuff, det va mkt förra veckan. Med tanke på vilken start jag haft på denna så kan det faktiskt å förhoppningsvis inte bli sämre.. :D

Söndag

Det har varit pay and jump på föreningen idag, det va kul. Lina va med och red, duktiga hon. Typ jag har tjatat på henn så hon gav upp att motarbeta mer så hon va med å red. :P Har fixat Linas maskerad kläder till den 7 när det är maskerad hoppning här hemma på föreningen. Fan va kul det ska bli.. Jag är nog den som ser fram emot den MEST, kanske enbart för att jag tycker det är skit kul med maskerad hoppning så länge jag själv inte behöve vara med. Fast Lina försöker få mej att vara med på den, så vi får väl se hur det blir med den saken tillslut.. :)

Har tittat på mamma katts kattungar idag, HELVETE vad söta de är. Å om det blir som jag vill så tar jag en utav dem. Den är typ helgrå med tigrerar mönster på ryggen  ansiktet.. Så jävla söt, shit vilken liten ögonsten. Jag har redan döpt den till Tootsie.. Å det är en liten hane, så gudomligt jävla söt.. Fan har setat nere vid dem i höskjulet hur länge som helst. De va absolut sötast när mamma katt kom å skulle mata dem, min den typ knuffa bort sin syster för att själv få "bästa" läget.. haha.. så jävla söt, Försökte ta lite bilder på dem, men de blev ju inte direkt bra. Får prova nästa gång igen jag är ut så ska jag allt lägga upp bilder på dem på fb..

Förövrigt är jag trött idag, känner mej lite så orkes lös just nu, ska nog lägga mej i sängen å läsa en stund. kommer säkert att slockna, känns som så nu i varje fall..  :)

Lördag

Idag känns det faktiskt som att det skulle kunna bli bra nån gång, jag har fått prata lite idag med någon som jag verkligen behövde få prata med. Det glädjer mej, visserligen är jag ledsen. Men jag är inte ledsen och uppgiven, jag är ledsen men samtidigt glad. Det va en del saker som var viktiga som vi kunde prata om och det gjorde att en del av betongklumpen i min mage försvan. En vacker dag kanske den försvinner helt, den dagen kommer jag att vara redo att kunna vara mej själv igen. Vara samma Emma som jag en gång var, samma Emma som blev tokförälskad i en människa som jag alltid kommer att älska. En människa som aldrig kommer att försvinna ur mitt hjärta oavsett om jag träffar någon ny så kommer han inte att försvinna..

Red Lynx idag igen, det gick bättre idag. Inte stegringar idag i varje fall, rätt skönt. Fast krum sprången finns kvar, framför allt i fattningarna. Men det är ju sånt man får överleva, så länge de inte reser sej på bakbenen så kan jag ta det andra.. Samtidigt, tycker jag faktiskt att hon är lite rolig när hon gör det. Hon blir liksom inte så tråkig å enspårig när hon liksom helt plötsligt kan studsa några språng och leva rövare.. ;)

Det har varit så himla enkelt att älska dej, det är det fortfarande. Jag är glad för din skull, jag är glad att du kan vara lycklig, Men jag är samtidigt livrädd att någonting ska hända dej, att du ska råka ut för någonting. För jag har under en långtid stått vid din sida, oavsett vad det har varit så har du kommit hem och jag har fått hålla om dej och pussa dej i tinningen, stryka dej över ryggen och säga att vi löser det tillsammans.
Jag hoppas att en nya du träffat kan göra samma sak för dej, att du kan vara så säker där att du kan visa din insida, visa vilken underbar människa du är och hur enkelt det är att älska dej.. <3

ingen skillnad

Vaknade med mer ont i ryggen idag, känns som att det liksom inte kan bli mer nu. Är nere på botten redan och det liksom bara ramlar saker över en som gör att man bara går ner sej mer och mer. Fan är så jävla trött på all skit som ska vara just nu. Känns så jävla onödigt att ens försöka hålla skenet upp längre..

Jag trodde aldrig att jag skulle få höra att nån som ska föreställa min kompis, gör en sån här sak emot mig. En människa som har stått vid min sida och sett mig gråta, som har kramat om mej och sagt att allt kommer att bli bra till slut. Som sen vänder mig ryggen till och dessutom hugger mej i ryggen.  Jag trodde att du värderade våran vänskap högre än så här, men så var det tydligen inte. Det gör mej mer ont än någonting annat och framför allt så känner jag mej sviken, jag trodde du var en vän. Men det är du inte längre, jag vill inte ha någoting med dej att göra överhuvudtaget. Jag klarar mej så jävla mkt bättre utan människor som ska vara falska och spela ett spel. Jag vill inte ha sånna människor i mitt liv, när jag fortfarande inte mår bra. För jag skulle ljuga om jag sa att jag mår bra, att jag har lämnat det bakom mej. Det har jag inte, och det kommer att ta en väldigt lång tid innan jag kommer göra det med. Men du finna inte längre i mina ögon, på det sättet du sårade mej på är inte förlåtligt, det finns inga som helst ursäkter




"Jag vet att mitt hjärta inte är läkt, att jag fortfarande inte är densamme som jag va förut. Men det tar tid att läka ett brustet hjärta. Jag är glad att vi är kompisar, det vill jag åtminstone anse oss vara. Men jag vet liksom inte vart du står just nu. Med tanke på att du inte kan svara när jag hör av mej, vad vet jag om du inte får det för den nya du träffar. I så fall tycker jag att det är synd, vi hade kunnat varit jävligt bra kompisar med tanke på att vi känner varandra utan och innan till. Jag älskar dej av hela mitt hjärta och jag kan ärligt säga att ja jag är fortfarande kär i dej. Men det spelar ingen roll. jag vill att du ska vara lycklig och att du ska må bra, det är det enda som betyder någonting för mej. Jag hoppas vi en dag kan bli bra vänner, att vi kanske till och med kan ha en snart lik relation som vi hade när vi va tillsammans. Det skulle verkligen glädja mej jätte mycket. Men det tar ju ett tag innan man kan komma till det stadiet, jag vet inte om det är känsligt för dej längre. Vad jag förstår så har du gått vidare, det är bra. Jag hoppas verkligena tt du blir lycklig med denna tjejen som du träffat nu under sommaren, jag kan inte säga någonting annat om det. Men det känns ändå så konstigt att du liksom helt plötsligt inte kan svara om jag skriver sms till dej, känns som att det är någonting som saknas. Jag är jätte glad för den tid vi hade tillsammans, det kanske inte va rätt tid för oss. Men vi gav det ett försök och vi har haft både bra och dåliga stunder. Men ja, så är det väl i alla förhållanden. Jag önskar dej all lycka du kan få, och allt det bästa. För det är du värd, du är en människa som verkligen är "one of a kind" i mina ögon. Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta oavsett vad som än händer, så är det du som betyder mest för mej.. " Jag älskar dej av hela mitt hjärta och kommer alltid att göra det..

Nu är det färdigt..

Du är bränd, du har för sista gången gjort någonting emot mig. Jag vill inte ha någonting med dej att göra, du ska aldrig någonsin tilltala mej igen eller ens se på mej.

Har en sak att säga och det är, skyll dej själv och tro mej pay back is a bitch.. Jag kommer fan inte backa igen när du gjort detta eller snarare när du gör så här mot mej.

Trodde aldrig detta om dej och jag trodde aldrig att jag skulle känna så här gentemot dej, men nu är det färdigt.

I o m detta så släpper jag allt om som har med dej att göra, allt som någonsin har varit gemensamt med dej är borta. Det finns inte länge för mej, i mina ögon skulle du lika gärna kunna vara död. MEJ KVITTAR DET..

Å tro mej, jag har mer folk som håller mej bakom ryggen än vad du någons kommer att ha under hela din jävla livstid. Glöm inte det, för du har gett dej på helt fel person. Så jävla bränd så det är helt  jävla sjukt..

Trött & har ont i ryggen

Börjar fundera på om jag ska ta Emma å Gitt på orden å ta och bege mig till n kiropraktor, kanske kan göra så att en del av all jävla smärta försvinner i ryggen.. Men frågan är ju om min överrörlighet i axlarna kommer att försvinna om kiropraktorn brakar rätt ryggen på mig.. Hrm, fundersamt.. Menar jag lider ju inte av att kunna flyttar skulderbladen.. :P Emma kollade igår på mina skulderblad, å tydligen så sitter de onormalt långt i sär från varandra. Menar vafan jag har ju sett ut så här  hela livet å jag lider ju inte direkt utav det. Men sen är det ju även, tänk om grejen liksom. Tänk om jag kankse skulle ha åkt till en läkare när min kusins häst stod på min svank å jag fick han över mig, lr kollat ryggen ordentligt efter alla avåkningar eller efter jag voltat å sen även haft annan bil på min bil. Kankse borde jag ta tag i det ås en försöka gå till en massör med jämna mellan rum lr något, det kan ju kanske var smart å göra det. Så kanske mina problem försvinner med ryggen, man kan ju drömma om inte annat.. ;)

Red lynx idag, gick väl  inte direkt lika bra som igår. Idag hade jag henne på bakbenen, hon gjorde grod hopp till alla möjliga olika håll å kanter. Hon kastade sej helt vilt i sidleds i traven å en massa tok hela tiden. Men vafan, det kan ju inte alltid gå bra liksom ju.. Men man kan ju önska.. :D

Idag blir det nog jävligt lugnt, är trött som fan i hela kroppen, fattar inte vad fan det ärför fel faktiskt. Jag har sovit skit bra inatt å flera nätter också. Men jag känner mej ändå inte helt hundra så där, seg å typ mjäkig i kroppen. Å det sjuka är att jag äter sämre igen, ett tag fick jag ju ordning på maten ordentligt. Men nu är krånglande tillbaka igen, å jag tycker liksom bara att det är äckligt med mat så jag vill ju inte äta heller. Tycker det typ luktar äckligt, så nu är jag tillbaka till att få i mig någon macka om dan om jag har tur typ..

Varför ska d kan inte det bra hålla i sej längre än bara någon enstaka dag liksom, Börjar bli trött att gå i motvind..

Galen dag.. :)

Igår kväll när jag åkte från Emma, lr ja skulle åka från Emma så startade inte Linas jävla skit bil igen så vi fick kabla igång den igen.. JÄVLA KUKBIL.. När jag åkte hem, då körde jag vilse å hamnad innen i Hässleholm när jag skulle hem till Vinslöv. hur fan nu detta är möjligt, men jo visst så lyckas ju jag med det

Idag blev jag väckt av att Lina kom in i rummet å stack in sina kalla händer i nacken på mig. JÄTTE SKÖNT SÄTT ATT VAKNA PÅ.. ÖH nej inte direkt, sen kom det 2 tjejer som skulle städa. nästan inramlande på rummet, rätt läskigt så där helt från ingenstans. Sen städade jag Linas bil, kliniskt ren. :D Sen red jag Lynx, la snarare bråkade med Lynx i typ 1 timme. jävla skit häst, det som hon är bäst på är att gå sidleds å takta hela tiden. Absolut ingenting som jag ville att hon skulle göra. Kul att sitta på en häst som man verkligen känner igen, har ridit en likadan fast en större modell tidigare ju så jag kom faktiskt ihåg lite utav knepen på hur man ska göra för att lyckas bryta det. Men fan va ringrostig jag är märker jag, helt sjukt. Å med tanke på att jag alltid lyckas med saker som ingen annan lyckas med så kan jag ju även säga att när jag red så gick mina ridbyxor sönder på baksidan av låret. Inte så lite heller, HAHA jag höll på att skratta ihjäl mej kan jag ju lova.. haha.. Det gjorde nästan Emma med faktiskt, så jag fick rida upp till huset, hoppa igenom en buske för att springa in i huset och byta kläder så att ingen skulle få se det.. HAHA.. Sen skrittade jag å Emma ut, jag på Don å Emma på Cosmos, gick bra fram tills vi mötte nån jävla snor unge på cross å sen när vi kom ut på björnsbit så börja de studsa, det va allt annat än spännande kan jag ju säga.. Jävla knäpp hästar kan man ju säga..

Närvi va ute med hundarna när vi kom hem till Emma, så sprang vi runt å ryckte upp vägpinnar å hade stavgång med 3 galna hundar som hoppade runt omkring oss hela tiden och nästan fällde oss stup i ett.. SPÄNNANDE, sen blev det mario cart spelande på wii, jag kan ju säga att min kordinations förmåga är inte som den borde vara. Å med en Emma som försökte hela tiden köra på mej så blev det ju inte direkt bättre, jag körde mer av vägen än på den.. jobbigt läge.. Sen när vi åkte in till Hässleholm nyss så moonade jag lite gran åt en bil.. Sen härjade jag rundor så jag trodde Emma skulle köra av vägen.. haha..

Nej nu ska jag strax lägga mej å sova, är trött som fasiken.. Å har ont i hela kroppen. Imorgon ska jag nog rida igen, så jag inte får så mkt träningsvärk så jag dör.. XD

Tisdag

Vaknade med världens jävla magont.. :( Hade inte direkt tid för sånt idag med tanke på att jag hade så mkt å göra. Låg kvar i sängen fram till typ halv 10 när Lina dundrade in med tele teknikern.. Så i yrvaket tillstånd fick jag assistera honom å visa vart han skulle fixa. Såg ju ut som 7 svåra år, eksem och svullen runt ögonen fantastiskt med allergi chock, morgon frilla, pyjamas å en 4 nr för stor t shirt.. haha vilken syn å så glasögonen på sniskan å en cigg i handen å en kopp te i andra handen.. VILKEN SYN.. haha

Varit å lämnat in Linas bil på snabb service, gick m hundarna runt i Hässleholm då å sprang igenom mixhuset å köpte maskerad kläder till Lina, hon kommer bli så himla fin på maskerad hoppningen.. :D, sen hämta Emma, hem å rida, sen iväg med Lina på hennes träning med Emma som sällskap med också, hem, spruta choice, köra hem Emma. Så nu sitter jag i Grantinge igen, medans Emma är ner till garaget en sväng och fixar med nå papper så Elin å Emil håller på å teroriserar ihjäl mej, dom e goa dom.. skånska snorungar rent ut sagt.. :P

Ska in vänta Emma, sen ska jag försöka spöa henne i Mario cart på wii.. Har inte riktigt kordinationen som krävs för att få till det där med 2 kontroller.. haha även det är en syn för gudarna kan jag ju lova.. ;) haha

nej nu ska jag terra Elin å Emil tillbaka, sen köra hem till vinslöv å mysa med vovvarna ikväll igen.. Så får jag se vad morgon dagen erbjuder.. :D


irritationen kommer jävligt mkt nu..

Börjar bli trött på folk som säger en sak å sen gör en annan sak, lr snarare som har sagt en sak förut å sen nu helt plötsligt gör någonting helt annat. Är det så svårt att stå för det man säger? Är det så svårt att hålla fast vid någonting som man lovat? Tydligen så är fallet så, börjat tröttna på folk som gör så hela tiden.. De männoskorna är bort ur mitt liv nu, å kan säga att de kommer att märka det. För min kontakt till dom är borta, jag tänker inte höra av mej till dem längre. De inser inte att jag bli sårad när de gör så här. Att det  är mej dom sårar med det dom gör..

Fan va jag hatar falska människor, det verkar ju fan vara sånna som är överallt nu.. Förbannat också trodde att vänskapen stod högre än vad den gjorde för dem. Jag värderade "er" högt, högre än mej själv.. Men nu fan är det slut på det..

Tänker inte tacka för den tid vi haft tillsammans, tänker däremot be dom dra så långt åt helvete det bara å går å kan säga att de inte behöver till tala mej eller prata om mig med någon..!!

Söndag

Helgen har varit trevlig, var hemma mellan torsdag å lördag. Åkte till Emma igår för att senare åka vidare till Hanaskog, lr va det nu hette. Kollade på film och drack grogg. Helvete vad jag fick skratta igår, jösses amalia. Kan ju säga att jag har fått ytterligare ett nytt smeknamn, jackie shan ( lr hur det nu stavas) Markus och Chickenman, tyckte att jag va lite yvig i mina rörelser och när att klippa till Markus flera gånger när vi kollade på film så ja, nu heter jag det med.. inte nog med Kulla utan nu är det också Jackie Shan.. :P Nåja, kärt barn har många namn har jag hört.. haha.. ;)

Får se vad som händer i veckan, Lina ska ev träna för Piia Pantsu på tisdag kväll. Hoppas på det, så jävla kul å se när Lina rider. lr ja snarare det är fan en upplevelse å se henne rida. Oj tänk om lina såg detta då skulle hon nog kanske till å med bli lite generad.. :P haha  Blir nog att terorisera i grantinge också om inte annat..

Btw, Emmas pappa hhar fått för sej att jag ska åka med Emil på hans cross idag, i bakfyllans värld. Jag tyckte inte att det va en sån bra ide att göra det just idag. Men jag ska allt göra det någon annan dag, så det blir tyst på dem någon gång.. haha.. Men han säger att jag är en fegis, å det tycker jag inte om. Hade det inte varit så att jag är lite så känslig i dag så skulle jag ha gjort det. Men jag kan ju nästan satsa pengar på att Emil tänkt åka ut i nått lerhål så han kan lera ner mej ordentligt, Skulle inte bli speciellt förvånad då om inte annat..

Nej nu blir det avfärd till garaget strax, lr ja åka m Gitt dit så ska Emma köra hem mej.. :)

Torsdag

Dagen började med att det nästan blev kattmord! Fan Emmas, lr vem i familjens katt det nu än är. Sprand runt och skrek som en jävla idiot jävel, hade inte Emma hunnit upp och ner före mej så hade kattfan inte levt lägre. Då hade jag klämt honom i dörren när den skulle ut. Fan va arg jag va, klockan va fan inte ens 9 när idiotkatten väckte mej.. Sen lyckades hennes ena häst fastna med hoven i en säckkärra, hur fan lyckas hästen liksom? tur som fan så va Emma på väg ut när hon hörde att hästen lyckades fastna i den. Han va i varje fall stilla när jag tog lös honom från kärran, det a ju en jävla tur det.. Hade ju kunnat gått riktigt illa om inte annat om han fått panik, å självklart så hade han ju även tagit sig in bakom nå hyllor, där han egenterligen inte ens ska vara. Men vafan hästen heter "Lustig" så man kan ju inte räkna med något annat heller känns det som ju.. :P

Emmas pappa fyller 46 år idag, grattis till honom.. :) Vi ska fixa klart tårtan senare, ska bli jävligt kul å se hans min när han ser tårtorna vill jag ju lova. Känns som att jag verkligen inte kan åka hem förens han har sett dom. För den minen kommer jag gärna att vilja ha på bild kan jag ju lova.. :D

Hem till Vinslöv idag, så ikväll blir det matlagning till mig och Lina. Kassler, ris å sås.. Bra gott, länge sen jag åt det nu å jag tror inte att lina någonsin har ätit det så heller om inte annat.. :P haha... Så ska bli kul å se vad hon tycker om det.. :D


Fuck Fuck..

Känns som at vad jag än gör så blir jag påmind, vart jag än vänder mej så är det något som ger mej en örfil med något de har att säga. Hur fan ska det gå att få ordning på saker å ting då egenterligen? Ja när jag kommit på det så kan jag ju återkomma om inte annat..

Fan också, jag trodde ju att jag skulle klara mej undan detta, men inte d.. Känns som att det börjar bli meningslöst att kämpa emot längre, orkar inte med detta med att hålla fasaden upp eller att ens kämpa emot det längre.. Tänkter fan låter det flyta på nu, och så får jag fan se vad som händer. Orkar inte bry mej längre..

Onsdag

Fick sova ända till 20 i 11 idag, fan va skönt det va. Men blev väckt av att Emma skicka sms å fråga om jag va vaken, dum fråga när hon väckt mej.. ;) Vi skulle in till stan för att handla present till Lars sen handla hem mat så vi kunde handla båda mat samt grejer så vi kunde baka.. :) Så i koma läga drog Emma runt mej inne på mix huset, öb och coop..

Men nu jävla har det bakats här "hemma" i Grantinge, bullar (som jag gjort), silvia kaka, gottiskaka, colatårta. Jag lovar att det va länge sen jag åt så här mkt bulldeg, så jag kommer nog att rapa bulldeg i flera dagar.. haha.. men nog fan va  det allt gott å äta kan jag ju lova.. :)

Strax blir det mat, men jag har inte riktigt fattat vad det är för mat bara. Nå taco köttfärs, men med bacon, lök, taco chips å sen ost som de gör i ugnen. Jag vet inte riktigt om jag vågar äta detta.. :P Men vafan, så länge det inte är fisk så är jag ju inte feg å smaka.. lr vänta, nu ljög jag visst.. De säger allihopa att det är super gott, så jag får väl tro på dem..

Ikväll brörjar Grey's fan va underbart, har verkligen längtat efter att den ska börja med tanke på hur det slutade förra säsongen.. JÄTTE IVRIG JU. :D

Vilken dag det blev.. :)

Det blev en mycket spännande dag i Malmö, jösses amalia. Lr ja det började ju redan innan vi ens hade kommit på tåget.. :P

Första tåget som vi skulle åka med, missade vi. Så skulle vi åka med ett som gick 20 min senare, men då hade vi köpt fel biljetter till det så vi fick vänta tills tåg nr 3 kom och åka med det, för till det tåget så hade vi rätt biljetter.. När vi sen kommer till Malmö och tar bussen till Turning Torso, så kör buss chauffören som om att han stulit bussen, så jag höll på att dratta på rumpan flera gånger. Så Emma fick stå och hålla i mej, samtidigt som jag själv höll i mej också.. Rätt så dålig balans om inte annat.. :D Men vi tog oss dit och kom in genom dörrarna prick halv 1, när våran tid va så kunde vi andas ut att vi faktiskt hunnit dit i tid.. :) Vi blev sminkade och fick håret fixat, fan kul när någon annan gör i ordning en å inte en själv för en gångsskull.. ;) Sen vi fotograferade å fick kolla igenom bilderna sen, köpte till å med 10 st, lite så där små dyrt, men vafan med tanke på att vi fick välja exakt vilka bilder vi ville så kunde man ju sålla bort dem som inte blev helt bra.. ;) När vi sen skulle åka hem så missade vi första tåget, tåg nr 2 vi tänkt åka med gick bara till Höör å inte till Hässleholm, så vi fick åka med tåg nr 3 även denna gången. Å självklart så blev det ju mer strul, de fick lov att koppla bort en utav vagnarna för tåget till Köpenhamn hade en trasig vagn, så vi fick allihopa trycka ihop oss på 2 vagnar alla som skulle åka. Kan ju säga att det va ini helvete mkt folk. Kändes som att vi andades samma luft allihopa. Tur att man inte har klaustrofobi i varje fall.. :O Sen blev det ju ini helvete varmt, med tanke på att vi liksom stod uppe på varanda.. Jävligt drygt, men vafan det är sånt som man får räkna med att det kan strula med på tåg.. :P

Men nu är vi i varje fall hemma i Grantinge igen, känns jävligt skönt. Så efter att ha stoppat i oss lite mat så hamnade man ju i paltkoma. Emma drog iväg till garaget en sväng för att fixa med lite papper som hon låg efter med. Så jag sitter i soffan med Mamma Gitt, Pappa Lasse, Emil och Goliat (Emmas 1.5 åriga rottweiler) Så nu tänker jag inte röra mej speciellt långt på resten utav denna dagen. Förutom upp på övervångingen när jag ska sova, vilket inte blir om allt för länge.. :)

Äntligen Tisdag.. :)

Sitter och väntar på Emma, hon är ute och rider och mamma Gitt cyklar med me hundarna. Så jag är helt solo i huset.. Börjar fan bli riktigt taggad inför fotograferingen idag, fan va kul det ska bli.. :) Bara å hoppas att någon bild blir bra om inte annat.. :D

Don't think that I really need to say enything about the night, maby this night will be same.. A girl can dream can't she..

Laddad som själv fan tills imorgon.. :)

Sitter hemma hos Emma i Grantinge, skönt å vara tillbaka på "plats" igen vid henne.. :) Trivs som fisken i vattnet hos henne och hennes familj.. :D

Imorgon ska vi åka till Malmö och bli fotograferade, det skia bli riktigt roligt. Mest spännande blir det ju när vi ska hitta till Turning Torso i själva Malmö.. haha.. Jag hittar ju defenitivt inte, så jag får helt enkelt lite på att Emma har koll på läget.. KÄNNS INTE RIKTIGT HELT OKEJ.. XD

Idag har jag fan inte gjort någonting vettigt å det har varit jävligt skönt, lite arg för att jag blev väckt av 2 sandiga hundar imorse som hoppade upp i min ren bäddade säng och grisade runt när klockan va halv 9.. Kan ju säga att de åkte ut jävligt fort ur rummmet, sen satt de och krafsade på dörren och pep i ytterligare 20 min innan jag gick upp.. För jag orka inte lyssna på  dem tillslut.. jävla dryg skallar rent ut sagt. Jag hade ju tänkt att sova länge idag, med tanke på att det inte blev så många timmars sömn natten till igår, men nej d. Det tyckte inte Hind och Happy.. :O


Men men, ska ta och lägga mej strax å kolla på tv och ja inte koma läge till imorgon å ladda ännu mer inför vårat äventyr.. :) Fan va kul d ska bli med folkrace kläderna, de kommer säkert tycka vi är dumma i huvudet när vi tar fram dem.. HAHA

ooops...

Det är inte så bra det här, dumt på mer än ett sätt. Men jag vet inte ens om jag vill dra mig ur det eller inte, känns så jävla samtidigt som jag vet att det faktiskt är fel. På mer än bara ett sätt..

Vet inte ens om jag ska säga någonting till någon om det, lr ja det finns en som vet. Och Emma vet nog heller inte riktigt vad hon ska säga, för det är så pass illa. har i varje fall lyckats fått henne att inte prata med någon om det. Det känns skönt, men jag vet fasiken inte hur jag ska lyckas med detta.

Hur fan ska jag få rättvisa på detta? det är någonting som jag undrar över, skulle behöva någon att brain storma med. Men vem fan skulle det vara? Ja, det är något som jag får fundera över ett tag till. kanske ska jag bara låta det vara och följa med strömmen och se vart jag landar någonstans, för landa. Det är någonting som jag kommer att göra förr eller senare, men då kommer även funderingen. Hur fan kommer det att vara när jag landar från den ström jag följt?

Hrm, mkt tankar som snurrar så här på nätterna när man inte kan somna. Men men, får väl ta å prata med Emma om detta, får se hur det blir och hur det ser ut i slutändan.. :S

Lugn Lördag.. :)

Gårdagen va det mkt rörelse, med några groggar på kvällskvisten.. men det gillas skarpt.. :) Idag har det varit mkt lugnare, har ärligt talat inge gjort någonting vettigt, lr jo kankse lite, va ut m hundarna, har damsugit hela huset och tvättat lite.. ;) Lina kom hem för en stund sen, ska strax ut och hjälpa henne hoppa.. Spännande spännande, man vet aldrig riktigt hur det går..

Saknar min lilla skåne piga, när hon e iväg på äventyr i vimmerby. Men hon kommer hem antingen imorgon lr måndag så det blir super bra.. :) Sen på tisdag ska vi iväg å bli fotograferade på tisdagen  i malmö, det kommer att bli grymt kul. Våran ploj klädsel kommer att bli as grym.. :D haha spänningen är olidlig hur fan det kommer att gå för oss två.. haha..

Nej, ska nog ta och ge mig ut i blåsten nu, bara att hoppas på att man inte blåser bort i detta väder. Tar nog m mej hundarna, så får de hålla mej kvar på marken.. ^^


"Thinking about you is making my head go around, thinking about all memories that I have together with you make my eyes drown in tears. I am stronger now, stronger then I have been in a long time. But I still have this weak moments when I are thinking about how we had, and how it could have been if we didn't broke up."
I know that I still love you, maby i allways will to and i will never forget the time we ad together.. <3

Fredag..

Skönt, med fredag. Lr ja när man är arbetslös så är alla dagar sköna.. :P

Va upp i tid imorse, hade lektion halv 10.. Så Emma kom in å väckte mej vid halv 8, va väl meningen att vi skulle gå upp vid 7 men så blev det inte. VÄLDIGT trötta imorse.. :P Ska strax iväg till Sari och Maria, ska städa lite åt dom. Sen blir det lektion samt rida på eftermiddagen, trodde aldrig att jag skulle säga det faktiskt. Men jag tycker det är kul att hålla ridlektion, har ju haft Mantha i sommar. Men ja det har ju varit någonting som jag själv verkligen brinner för så det va ju mer som en självklarhet att jag skulle hjälpa henne med hoppningen.. Men jag skulle faktiskt inte ha något emot att hålla lektioner helle, sitter faktiskt och överväger ifall jag skulle ta och plugga till det kanske. Jag vill ju jobba med hästar, men samtidigt på rätt sätt. Inte som jag gjort tidigare som hästskötare, utan att ja hålla lite lektioner.. Ska börja hjälpa Emma med hennes häst så hon kommer igång ordentligt hon med.. :)


Nej nu ska jag kila till Maria, sen hämta hundarna å sen flyter det på hela dagen. Får se om det ev blir till att grogga till kvällen.. Tycker det låter som en bra ide.. :D

RSS 2.0