Torsdag kväll

Shit, blev lite mer jobb denna veckan. Blev inte mkt ledigt i Tisdags, men fasiken det gör ingenting. Behövs det så är det lika bra att hjälpa till anser jag.. (kanske är den enda som tycker det, men d skiter jag i.. ) Har i varje fall sovmorgon på lördag, det ska bli skönt.. Ser fram emot att få sova lite längre, ska ju dock grogga med Belinda imorgon kväll så känns som att det kankse inte blir så himla mkt mer sömn ändå.. men men sånt som händer ibland.. ;)

Får se om d händer nå mer kul i helgen, vem vet.. Det brukar ju inte alltid bli som man tänkt sig riktigt heller, men d hgör ingenting. För jag orkar inte hänga upp mej på saker i varje fall så d är ju lugnt med den saker.. :)

Nej dags att krypa i säng å slå igen ögonen för dagen. Har lektioner imorgon em, å börjar 9 så d behövs lite sömn innan känner jag..

Natti natti..

Man blir inte riktigt klok..

Man blir fasiken inte riktigt klok på killar, lär ju säga att de är verkligen en sort för sej.. Jösses amalia..

Nu har jag fått klarhet i kaoset i varje fall som snurrat 1000 varv i skallen.. Skönt det, tänk va lite ärlighet hade kunnat gjort detta enklare från början. Det hade ju sparat en väldans massa upprödhet å liknande. men men tur nog så skällde jag inte ut den som jag fått höra skulle vara inblandad i det hela. JÄVLIGT TUR DET, hade kunnat bli jävligt jobbigt då om inte annat med tanke på att det bara va en dålig undanflykt.. puh..!!

Nåja det blev en riktigt bra lördags kväll, lite öl också till och med.. gott gott.. :D Fint sällskap med, går ju inte å säga annat ända fram tills i morse med.. ;)

Nej fasiken, nu ska jag greja lite å inte avslöja mera.. :P

RSS 2.0