Det börjar kännas i hjärtat..

Det börjar VERKLIGEN kännas i hjärtat att detta verkligen va rätt beslut att flytta ner till Skåne igen, det är så jävla skönt att bara få vara. Att göra saker som jag verkligen älskar och träffa de människor som jag (erkänner nu) har varit dålig att hålla kontakten med när jag flyttade från dem i januari 09. Jag är så glad att jag och Emma har kunnat börjat umgås ordentligt denna gången, att jag har fått chansen att lära känna hela hennes familj och samtidigt hunnit fått ett nytt smeknamn av hennes pappa. Numera kallad " Kullan", snabb förklaring. Jag är ju en dalkulla.. :P haha.. Hennes pappa han e klippsk han.. ;)


Samtidigt så börjar det verkligen kännas i hjärtat att jag saknar de människor som jag lämnade efter mig i Ludvika, okej jag är dålig att höra av mej just nu. Men det har med å göra att jag vill få landa ordentligt och få lite ordning på mej själv också innan jag tar mej i kragen och tar upp kontaken ordentligt med folk. Är jätte glad att jag å crille pratade igår, kändes skönt. Visserligen så saknar jag honom mkt, men det känndes helt okej att vi hördes av enbart som kompisar. För det är ju det jag vill kunna vara med honom, det är det enda jag har velat hela tiden. Självklart så kanske vi inte kommer kunna umgås så när jag åker upp. Men det är jävligt skönt att vi fick allt upprett innan jag åkte. Det gjorde verkligen så att en stor sten lättade från mitt hjärta..

Får se vad som händer i helgen, Emma ska åka till vimmerby med hennes blivande "man" Hon åker redan imorgon, är så glad för hennes skull att hon börjat träffat någon som hon kan få någonting väldigt fint ihop med om det vill sig vägen.

Mantha, mitt lilla yrväder. Bara bit ihop, så ska du se att det löser sej. Killar är fan i mej inte enkla att förstå sej på. Tro mej, jag vet.. :) Gäller bara att du orkar och vågar stå på dej och vara ärligt åt båda hållen. Både mot den som inte är av intresse och till den som är av intresse. Om det nu visar sej att det inte är så att han tycker lika som dej, (den senare) så får det tyvärr vara så. Men jag tror vekligen att bara ni 2 kan prata och du kan få förklara för honom att du inte är intresserad av den andra killen, att ni bara är kompisar så kommer det att lösa sej. Glöm aldrig gumman min, att ärligheten är den som uppskattas mest. Trots att det kan vara den som sårar, men hellre ärligthet än lögn, för i slut ändan så kommer personen i fråga att uppskatta att du var ärligt direkt om vad det va du ville.. Älskar dej mitt hjärta gryn, vi ses när du kommer ner till skåne på höstlovet. Tro mej, jag LÄNGTAR verkligen efter att du ska komma och förgylla min dag och terrorisera mej.. <3

Sara: Älskar dej nå så ofantligt gumman, är glad att du finns där för mej och du ska veta att jag kommer alltid att stå bakom dej och fånga dej när du kommer i obalans.. <3

Nej nu ska jag ta och krypa ner i sängen bredvid Emma, om jag nu inte ska chocka hennes pappa imorgon igen.. :P haha..

I grantinge på besök idag igen.. :)

Sitter hemma hos Emma idag igen, vi ska laga mat ikväll till familjen.. :P Ska bli spännande å se hur det blir.. HAHA

Skönt att vara här ute, gillar det skarpt.. Skön m en skåne familj som bara liksom tar mej för den jag är och som inte ställer några som helst krav på hur jag skall vara eller inte vara..

Har fått veta att en nära vän har blivit sjuk igen, denna gången kommer det nog inte att gå bra som det verkar.. Hjärtat fick sej en stor törn kan jag säga..  Hoppas att hon orkar sej igenom detta igen, hoppas verkligen att hon får stanna kvar bland oss. Framför allt för hennes familjsskull och hennes son.

Denna dagen har varit bra, fick ett oväntat sms tidigare. Som gjorde mig oväntat glad, skönt att stormen börjar lägga sej. Oavsett om den aldrig kommer att försvinna helt. Men det känns skönt att det börjar bli bättre.. Detta gör det enklare för mig att ta allt detta, framför med allt som är på gång nu..


Dags att försöka att inte bränna ner Lars å Gitts kök.. Får se hur detta går.. :)

Fan va skönt..

Fick sista lönen från laggen idag, å tro mig att jag har varit lite fndersam om ifall jag skulle få så pass mkt så att jag fixade de sista räkningarna på lägenheten samt elen. Det kan jag ju lova att d va spännande.. Har ju heller inte fått 2 räkningar än heller.. Men nog visst fick jag pengar så de stora räkningarna blev betalade å nog fasiken räcker det även till de andra med, bra skönt kan jag ju säga.. :)

Ska strax ut och rida lektion, lr ja vara med på lektion med Cosmos. För att se hur hon reagerar bland andra hästar å har jag tur kankse jag ev får ta något språng med henne om inte Lina gör det. Hon är som sagt lite speciellt, jätte grön i hoppningen. Trots att de förra ägarna säger att hon ska ha gått 1 m hoppning. Jag undrar ju då, hur fan det ska ha sett ut med tanke på att hon hoppar typ som en katt (lr som Lina säger som en gasell) och typ nästan sticker efter hindrena.. :P

Nåja det återstår å se hur det blir ikväll, ska i varje fall vara med. Emma kanske kommer å tittar en sväng, om hon hinner. Hon verkar tycka att du är d dags att hon får se när jag sliter lite när jag sett henne slita arsle av sej på en folkrace bana i många heat.. ;)

inte tid att sitta och slöa här inte, ska försöka hitta hund nr 2 nu.. hej svejs

"You will never get to me now, you are as far back in the distance that I allmost can't se you enymore"

tröttare än tröttast..

Gårdagen va grym, fan va kul det va att följa med Emma och hennes familj på folkrace.. Shit, nästan så att jag själv blir sugen att börja köra. Men tror att jag har för mycket humör för att kunna göra det, skulle nog kunna få spel ifall någon körde på mig å gjorde ful grejer.. Men vafan, kankse är nyttigt för mig att lära mig att hantera impulsiva utbrott.. :P Men som sagt, man kan väl inte lära en gammal hund sitta lr? :P

Det gick blandad bra för dem igår, Emmas bror Emil kunde bara köra ett heat, för hans växellåda rasade, Emmas syster Elin, körde riktigt bra och vann sina 3 kval heat, sen i a-finalen juniorer så dog hennes bil, också någonting med växellådan och någonting annat.. Emmas pappa Lars, klarade sig bra ända fram till B-finalen seniorer, då han blev mosad, en bil voltade och Lars va själv på väg att slå runt, men stannade och blev liggande på sidan. Han blev ner knuffad och avslutade sen loppet. Emma gick det också super bra för fram till a-finalen damer, där hon av en kompis först blev på körd i sidan och denna tjejen körde av banan. Sen laddade hon gärnet och körde rakt in i Emmas bakända på bilen och slog loss Emmas bakaxel, så den lossnade helt sen efter typ ett halvvarv, så Emma fick köra av banan med enbart framhjul.. Men allt som allt, så va det en jätte rolig dag, hade inte gjort någonting ifall det kunde ha varit lite varmare och inte så blåsigt.. :) Somnade typ halv 9 igår kväll, helt slut och jag är lika trött idag med.. :P

Ska kila ut till stallet strax å se ifall de behöver min hjälp..

Skåne, det är livet det.. :)

Har snart varit här nere i 1 vecka, så jävla skönt det är. Känner verkligen att detta va rätt beslut att flytta tillbaka hit. Fasiken va jag har saknat livet och människorna här nere. Det är helt sjukt.

Veckan som varit har varit fullt upp med massa saker, har ridit varje dag i veckan och även varit ute och gått med hundarna minst 1 h om dan, så jävla skönt att äntligen ta tag i motionerandet så kanske det kan bli helt okej igen med allt. Både ridninging, kondition och ja glider vikten med där med så är ju bara det ett plus.. :) haha

Imorgon ska jag följa med Emma och hennes familj på folkrace, ska bli riktigt roligt. Emma, hennes pappa, samt hennes lilla syster och lille bror ska köra. Så jag och mamma Git ska kolla på med 3 hundar.. :P Vi ska åka någon gång mellan 5 - 6 imorgon bitti, snacka om att jag kommer att vara i koma läge imorgon.. haha.. De kommer nog att bli chockade över att någon kan vara så sjukt trött på morgonen och framför allt förvirrad.. haha.. :P

Nåja, ska kolla klart på "wild wild west" sen gå och lägga mej så jag orkar upp imorgon bitti.. :)

Åter kommer när tillfället ges..

Omtumlande helg..

Efter en mycket omtumlande helg, men ett av de största bråken på länge med mina föräldrar så är jag äntligen i skåne.. Det känns enormt skönt att vara här nere, känner redan nu att valet till att flytta ner hit igen va rätt. Jag blir glad av att träffa alla människor här nere igen och bara att andas skåne luften gör att man mår bra.

Självklart känns det tufft att ha flyttat i från vännerna hemma, men jag vet att när jag kommer upp för att hälsa på dem så finns de alla kvar. Åtminstone de människor som jag anser vara mina kompisar, de människor som jag älskar utav hela mitt hjärta. Och de vet exakt vilka det är, för jag har talat om det för dem så många gånger. Jag vet att det är tack vare dem som jag fortfarande står och går efter denna sommar. Det har varit några riktigt mörka dagar, och väldigt få ljusa. Men tack vara att jag omringat mig av underbara människor så har de många mörka dagarna bytts ut mot många ljusa dagar å det återstår bara några mörka dagar. Det finns så himla mycket jag skulle kunna göra för dessa människor, men just nu kan jag enbart tacka er för att ni finns och står ut för mig..

Men jag måste faktiskt säga att jag måste speciellt tacka min underbara lilla flicka, som har stått bredvid mig hela sommaren. En liten flicka som har ett sånt enormt stort hjärta och som redan har varit med om mycket även fast hon inte har hunnit fylla 14 år än och hennes fantastiska mamma, som har peppat mig och pushat mig hela tiden. Alla gånger som vi har setat på hennes trappa och gjort oss bekanta med "påven m den vackra hatten"
Tack för att ni 2 finns i mitt liv, jag älskar er för det och jag älskar er för att ni är just dom ni är. er själva och inga andra..  Samantha och Susanne tack för allt den här sommaren.. <3

RSS 2.0