30 december

Jag orkar fan inte mer snart, är trött, ledsen uppröd och framför allt så har jag ett hjärta som värker mer än någonsin annat. Jag orkar fan inte med det här, När fan i helvete ska det bli bättre? När jag ska jag vakna upp en morgon och känna att jag mår bra direkt redan från början och att hela dagen blir bra också fram tills jag går och lägger mej..

Fan också, jag orkar inte med krångel som är hela tiden.. Just nu vill jag bara ge upp och skita i allt och be alla dra så långt åt helvete det bara går..

24 december, igen..

Denna dag har varit super bra.. Jag har varit på fantastiskt humör hela dagen och allt har funkat EXAKT som man vill att en julafton ska vara.. Jobbade imorse i stallet, säppte ut hästar, mockade, strödde, la ut mat och sopade, sen tog vi in hästarna. Sen tog jag, Lina & Hind en power nap på soffan på typ 1 h, sen fixade jag inne. Lina red 1 häst sen körde jag och hämtade Leonie. Sen åt vi julmat, hur mysigt som helst jag, Lina och Leonie. Sen blev det julklapps utdelning :) Hur mysigt som helst ju.. :) Kan säga att jag har fått världens bästa julklapp utav Lina. Rida clinic för Piia Pantsu 26 - 27, hur kul som helst ju.. :D Shit pommes jag har ju visserligen vetat om det länge, men det är ju officiellt från och med idag. :D


Gällande det FANTASTISKT glada inlägget från igår : JAG ORKAR FAN INTE, jag skiter i det. När jag inte är lika förbannad längre kan jag tänka mej att prata med dej igen. Jag flyttade för att jag va trött på människor som gjorde så här emot mej och jag flyttade ifrån en människa jag älskar utav hela mitt hjärta. Du vet det, vi har pratat om det. Du vet att jag inte är någon som du helt plötsligt kan stänga in i ett hörn och tro att du ska kunna anklaga mej hur som helst. Skit samma om du va klumpig eller inte, du gjorde det. För mej är det inte okej, det spelar ingen roll hur jävla ledsen du är. Det spelar faktiskt inte en jävla roll. För jag pallar inte med sånt här skit, jag fattar inte hur fan DU av alla människor kan göra så här emot MIG. Jag trodde inte det här om dej, du säger att du inte är en person som gör så här att du värna om dina kompisar. Kan säga att du har varit farligt nära att förlora mej som din kompis. Du har inte en aning om vad fan du har gjort. Ett tips, låt mej vara. Orkar inte med det sånt här skit. Det här är rena rama fitterierna..

24 december

GOD JUL.. :)

Började dagen med att sova ut ordentligt, vaknade halv 11.. bra skönt.. :D Sen typ hjälpa Rami och packa ihop sej själv och se till att han kom ihåg sej själv utöver packningen.. :P Låg på soffan fram till typ 2 - halv 3, sen va jag hurtig som få, faktiskt stolt över mej själv. Ridit Sunny, Redan, Passion, Kalle, Iceman & kvällsfodrat.. den ni.. :)

HELT ärligt, jag ansser inte att folk kan ifråga sätta mej hur som helst, eller anklaga mej för någonting för att de har "hört" det någonstans. För mej är det inte okej, en sak att man frågar. En enkel fråga, "har du" eller "varför". Inte en helt jävla bibel om att folk hört någonting som jag ska ha gjort, eller som jag gör va det ju nu. SERIÖST FÖR I HELVETE, man frågar först, man anklagar fan inte folk hur fan som helst. JAG BLIR VANSINNING på sånt. Det är det värsta jag vet, att bli anklagad för någonting som inte stämmer för 5 jävla öre. Man kan ju för fan få båda utbrott och magsår för mindre!! Men inte får jag magsår inte, nej jag får ett tokspel och inser att när händerna börjar skaka för att jag blir så ini helvete förbannad att varför bryr jag mej ens? Om människor inte kan tro på det jag säger, lite på mitt ord. Så är det deras ensak, men de ska ha klart för sej att jag tolererar inte att bli anklagad för någonting av människor som jag anser vara mina vänner. Och absolut inte när det gäller en människa som inte känner mej för 5 jävla öre, inte har en aning vem i helvete jag är eller vad jag har för relation gentemot andra människor. Seriöst, är skåne folket ännu värre än de människor jag haft runt ikring mig i Dalarna? HERRE JÄVLA GUD! Jag orkar inte med massa jävla fitterier från folk. Tro mej jag är fan i mej helre ensam än att jag ska behöva ta att folk helt plötsligt anklagar en för saker. HOLY FUCKINTE HELL..
Sen självklart det vanligaste jävla problemet som alltid finns, som alltid kommer att finnas. Kan inte en tjej vara ENBART kompis med en kille? Som hon kan prata med om vad hon vill, vad det än är för någonting? Utan måste det då självklart vara så att man har ihop det med den personen då? Seriöst, är det dagis nivå eller vafan handlar det om. Och om det nu skulle vara så att jag på någon jävla sätt skulle ha någonting ihop med någon annan, det är ju för fan min jävla ensak. Det ska andra skite högaktningsfullt i, det kan jag ju säga direkt. Nu är det INTE så, för jag är enbart kompis med den här killen. Och jag tycker väldigt mkt om honom som min kompis. Han kan göra mig glad när jag är sur och grining och är inte just det man vill att vänner ska göra? Eller har jag MISSTAGIT mej helt nu? Om vi flummar runt och härjar med varandra inför när andra ser, ska det då säga att vi har ihop det ? hrm, NEJ. för helvete det är ju en kompis relation. Precis som 2 killar eller 2 tjejer härjar med varandra så kan en tjej och en kille göra likadant å flamsa rundor utan att det betyder ett endaste jävla dugg. Men folk förstår ju för i helvete inte det. JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ FOLK!!!

Kankse borde man kasta bort mobilen, och flytta ut i en stuga i skogen långt bort från civilisationen.

Nej nog om detta, jag som tänkte att jag inte skulle vara arg på julafton, men det gick ju käpprätt åt helvete.. nu ska jag inte älta detta mera. Jag ska lägga mej och sova ett par timmar innan jag ska upp och jobba imorgon.. Hoppas att Rami och Don kommer fram ordentligt när de gör det och att de får en jävla god jul och gott nytt år i Libanon (eller vart dom nu skulle åka :P )

Godnatt..

23 december

Det är så sjukt kallt ute, lr snarare det har varit riktigt kallt ute. När jag va ut nu nyss lr ja, när jag kom hem så va det inte så farligt kallt ute. Jämnfört med hur det har varit i några dagar.. Shit i tisdags kväll när jag och Lina skulle kvälla hästarna så hade slangen i ute stallet frusit ihop helt för ngn hade glömt stänga prorten (tror inte att det hade spelat någon större roll ifall de hade varit stängda, för d va drygt 20 minus ute då.. ) Men nåja, det va fruset, så shit blev ju då tanken, när jag går in i andra stallet så möts jag utav att Kalle (häst) är lös. Han står och tittar på mej som att "dags att komma nu" så hade han typ rivit halva stallet också, skrämt skiten ur d hästar som står i spilta för dem kommer han ju åt. Så alla sto spiltor va halvägs ut i gången, för allt spån å sånt va ut skvätt.. Undrar vad han ha roat sej men liksom.. :P Det tog oss 1.5 h att fodra hästarna.. Annars brukar det kankse gå på 30 min lr något..

Ikväll har vi ätit julmat, dopp i grytan (det va fakiskt gott), julskinka och julkorv.. Tro mej, det va gott.. min fantastiska lunch som jag knölade i mej vid 12 va ju borta sen länge (riesen, cola och en cigg) Vi va en hel del människor faktiskt, jag, Lina, Rami, Leonie, Don, Bladh, Sari, Maria, Isac & Liv. Det va fullt ös på isac och Liv (inte speciellt ovanligt direkt) Sen fick vi ris a la malta efter med apelsin och persiko sallad.. MUMMA!!! :D De åkte hem nästan direkt efter vi ätit, det va lite synd. Men klockan va redan halv 11 när vi va färdiga så det är ju inte så konstigt.. :P

Sen hade vi julklapps utdelning till Rami och Don, lr ja det va jag och Lina. Vi fick oss ett par goda skratt kan man ju säga, Rami va LITE glad över att ha semester i 2 veckor och få åka till Libanon så han spelade på som aldrig förr typ.. :) Fan va vi skrattade, Rami kastade sin bok han fick av Lina typ 10 gånger på Bladh, jösses då blev det ju ännu mera skratta.. Framför allt när Rami dansade balett i sina tofflor han fick av mej.. Bästa med allt är att Lina va snabb med film kameran så allting finns på film.. :D  Åkte med sen när Don skulle köra hem Bladh för han tog Ramis bil, så vi körde han till Hässleholm sen hem med Don å jag tog bilen hem.. Bra skönt att krypa ner i sängen, har varit trött som fan hela dagen. Fattar inte varför, har knappt gjort någonting heller.. Kanske är därför Eller för att det är så sjukt jävla kallt utomhus så man spänner sej så fort man rör sej emot ytterdörren..

Nej nu ska jag stänga mina ögon, sova en skvätt.. Imorgon åker Rami och Don till Libanon och blir borta typ 2 veckor, Kul för dom, tråkigt för mej och Lina. Men nog ska vi allt kunna hitta på någonting så att det blir livat här i varje fall.. Det är ju inte speciellt svårt för oss inte.. :) Nej en natt cigg sen sova va det.. Natti natti

Bakis å skakis..

Följde med familjen Linder + pojkvänner till Monkhan igår kväll, det va jätte kul. Jag hae skoj och pratade med de flesta som va där.. Känner ju Emma, Elin å Emil bra å har träffat deras pojkvänner några gånger. Så jag pratade med dem, blev inte en så lång kväll. men det va skönt.. Va hemma vid 11 tror jag, men jag hade druckit för mkt för min egen del kan man ju säga. Shit pommes, blev några vändor till toaletten inatt.. Inte någon viking här inte, men skit samma.. Idag är jag allt annat än pigg.. Skakig på händerna, ont i skallen och en mage som typ genomgår en orkan.. Bra drygt, men man mår som man förjänar har jag hört..


Sen fattar jag inte ett skit om vad som hände igår, jag kommer ihåg hela kvällen och vt exakt vad jag gjorde och vilka jag pratade med, så hur i helvete nu jag ska ha gjort 3 personer så ini helvete besvikna är någonting jag inte kan förstå. Jag va inte otrevlig eller dum emot någon alls, jag hade skit kul med vad jag anser mig vara mina kompisar. Känns ju inte direkt kul att få höra att man ska ha gjort någon jävligt besviken och att den inte vill prata med en, seriöst tala då om för mig vad det nu är jag ska ha gjort. För mej veterligen så har jag inte gjort någoting. Å är det någonting så vill jag veta det, så att jag antingen kan be om ursäkt för vad det nu är för någonting eller försvara mej till varför jag gjort något..


Nåja detta ska inte förstöra min söndag, ska iväg och hämta Lina i Kristiansstad sen. Tror jag ska försöka att äta någonting, men jag vet ju hur de slutar om jag äter för tidigt.. Jag som tänkte att jag skulle rida och greja i stallet idag, ser inte ut som att det kommer att hända idag..

17 december, igen..

Jaha då va den här dagen slut, även fast jag egenterligen inte har gjort någonting alls idag förutom varit på stan å köpt klart de sista julklapparna till människorna jag bor ihop med och även till morfar å en kompis. Måste köpa någonting riktigt bra till Emma slemma med, men vafan ska man köpa till henne? ja det är ju någonting jag får fundera över någon dag till känner jag.. Hrm, måste fixa det med innan fredag nästa vecka.. :) Utöver stan så har jag legat i fåtöljen å kollat på film och inte gjort någonting alls.. Höll nästan på att somna, men då kom Rami hem och tände lampan i taket. TACK, det ska han allt få igen när han minst anar det vill jag ju lova..

Nu blir det till att stänga ögonen, knöla ner sej i sängen å sova ett par timmar.. Ska upp å hjälpa Lina på lektion imorgon, några ville rida barbacka, så jag ska ta med dom ut i snön imorgon.. Trevligt trevligt.. :D Sen får vi se om vi ev kankse ska gå ut imorgon kväll, får se hur det blir. Beror helt å hållet på tågen imorgon, går d tåg blir d inge utgång å går det inte så ja fattar ju vem som helst att då blir det utgång.. ;)

Nej sova va det.. natti natti..

"Vissa dagar så tror man att man klara sej själv utan någon annan och vissa dagar så vet man att man gör det"

17 december

Familjen samlad igen, Rami kom hem idag.. Alltid lika kul å höra om hur hans vecka har varit.. :) Jag lagade mat åt oss ikväll, dock hade rami redan ätit så jag å lina åt själva baconrullad kyckling, m beasås och ris. Inte fy skam det inte.. ;) Varit ute och hjälpt till  stallet idag med, å jävla vilket snö oväder  det har varit idag, shit pommes. Nog för att jag har varit med om snö tidigare, men jag börjar förstå varför skåne folket inte tycker om snö när det är så här. Menar vafan i Dalarna så snöar det fint, blir ap kallt. sen ligger det, i varje fall en hel del blir ju liggande, har varit så förut i varje fall, vet ju inte hur det är iår med tanke på att jag inte är där. Men här nere så snöar det, blir kaos, det blir as kallt, allt fryser i stallarna, det töar, då blir det skit halt dvs kaos, sen kommer det mer snö sen blir det kallt, då blir det KAOS igen. menar vafan kan det inte bestäma sen nån jävla gång? Om det nu ska vara snö så kan den väl ligga kvar och vara typ 4 - 5 minus och sen efter nyår så kan skiten töa bort över en natt utan att det blir blött å lerigt överallt.. MAN KAN JU ALLTID DRÖMMA OM INTE ANNAT.. ;)

Red lite hästar idag, Passion och Redan (ovanligt öh NEJ), hoppade passion, fan va kul om va. Speeeeeeedad är bara förnamnet på den lilla ponnyn, så jag ska hoppa henne några gånger i veckan lr åtmistone jobba henne så hon kan bli starkare i kroppen. Kanske kankse kanske så kan hon blir LITE lugnare än vad hon är nu, men fan va rolig. Det är ju typ så som hon är som jag vill att min häst ska vara den dag jag köper en häst. fan va kul.. Hon är lite lik som min fina Cola va när hon kom till Kjell och Vickis, så inte nog med att hon är ett litet troll å kör typ 100 blås hela tiden så är hon lik min Cola med.. Bara plus även fast hon är en sketen D ponny, känner mej som en jätte när jag sitter på henne juh.. :P

Kommit fram till en sak idag, en sak till snarare. Eller jag va faktiskt inte helt själv om det heller, fick hjälp av en numera mkt godvän. Vars åsikter är mkt bra och positiva HELA tiden.. BRA BRA BRA, så nu har jag bestämt mej för ytterligare en sak, fast det här är hemligt. Det är någonting som ingen kommer varken att se eller att märka av. Men jag vet det och en till person vet det. Kanske så får de jag bor i hop med veta det, men vem vet.. Det är inte säkert att det blir så, men är det så så vet jag åtmistone att de kommer enbart att skratta åt och även lite med mej.. Så jag behåller det nog för mej själv ett tag till i varje fall. Tills jag vet hur det slutar, menar vem fan orkar med krångel å att man ska ha förpliktelser eller att man måste hela tiden ta hänsyn till "dom". Det är ju enbart drygt, så jag säger Scru you.. För jag kommer bli gladare av det, å jag vet att den som vet vad det handlar om kommer att kunna glädjas med mej. Vilket är huvudsakligen.. haha.. undrar hur många som blev förvirrad där nu, inte jag i varje fall.. Jag vet ju vad jag menar, än så länge åtminstone.. :P haha..

Nej nu blir det att slå igen datorn och sova några timmar.. Får se vad som händer imorgon, det vet inte jag än så länge i varje fall.. Tur är väl det kanske.. ;) tss..

15 december

Helvete vad jag har sovit dåligt inatt, shit.. Det va länge sen jag vaknade så många gånger under en å samma natt. Det va för varmt, det va för kallt, det va trångt i sängen (jag sov själv inatt), det va för mkt plats, täcket va knöligt, kudden va knölig, hade ingen kudde alls, hade inget täcke alls osv osv.. Är det liksom ens möjligt att hinna med allt detta på en natt? Tydligen, för så har det varit för mej inatt.. Så när min klockan ringde halv 9 imorse när jag skulle upp, tog det nästen en kvart innan jag fattade vad det va som lät å sjöng.. Å varför jag skulle gå upp det kopplade jag inte direkt heller. Shit i helvete vad trött jag va.. länge sen som jag va så förvirrad å as trött när jag vakna.. :O

Efter många om och men så tog jag mej ur sängen, en timme senare.. (tog en liten power nap på en timme) Sen va det ut å släppa ut häsarna å sen mocka, vattna å lägga fram foder till hästarna. Då va jag helt färdig, gick in å gjorde bacon gryta m pasta till mig och sambon.. Sen har jag hjälpt Lina på kontoret med att skriva addresser, ta in hästar, klippa stygn på katten FINALLY, sen ikväll ska vi iväg å sola.: Så jag har fått leta fram min ena bikinidel så jag har någonting att ta på mej när vi ska sola.. ;) Fan va skönt, risken är ju rätt stor att jag kommer somna tror jag, för jag är trött som fan själv redan nu och har varit det hela dagen så får se hur fort det går innan jag snarkar inifrån "mitt" solarium.. ;)

Nej nu ska jag göra mej en kopp te, krypa ner i soffan ännu lite mera å invänta sambon innan det bli sola av, kankse man skulle köpa sej ett sol kort å sola 1-2 gånger i veckan så man är lagom brun hela vintern å inte transparant som vanligt.. ;) SMART ide Engberg.. =)

14 december

Det har varit skönt att få ha soit 2 mornar, jösses det har varit skönt att verklilgen få sova ut tills man vaknar själv. Det va ett tag sen kan man säga. :) Ska upp och hjälpa till i stallet hemma imorgon, går inte alltid så fort som det kan göra. Framför allt inte med en Betty som har legat inne på sjukan över helgen för någonting med magen som inte stämmet som det ska.. :( Så imorgon blir jag där å blir nog även fler dagar, de andra ska ju ha sina lediga dagar å det funkar inte med 1,5 person när det är 24 hästar som ska ut å sen ska det mockas å vattnas till dem allihopa.. Så då behös det de friska händer som finns att användas om inte annat.. =)


Ibland så förstår jag mej inte på folk alls, först säger de ingenting alls, sen när de väl säger någonting så vräker de så gott som ur sej allt och lite till, sen helt plötsligt så ändrar de den uppfattningen.. Jag blir lite fundersam då, jag tycker ju att man åtminstone håller fast vid det man sagt och sen kan man ju ändra delar i det vart eftersom. Eller?
Jag vet att det är människor som läser min blogg, som egenterligen inte sak veta vem det är eller vilka det är jag pratar om framför allt gällande sånt här. Så därför skriver jag inte ut några namn. Med tanke på att jag har lovat den personen som pratat med mej att inte säga någonting till någon om det vi pratade om, vilket jag heller inte kommer att göra. Men jag blir lite fundersam när det verkligen blir en drastisk förändring helt från ingenstans. Sånt förstår jag mej inte på, inte det här sammanhanget i varje fall.. Hrm, nu klurade jag till det igen. Men jag vet EXAKT hur jag själv menar och resten skiter jag faktiskt i. De som tror att det är dom jag pratar om och ifall de frågar mej om det, kan säga så här redan nu så kan ni slippa en börda. Jag kommer oavsett inte att säga någonting ifall det handlar om dom eller inte. För de har inte med saken å göra. Människan som jag nu blivit lite fundersam kring handlandet om, har jag prata med.. Eller jag har sagt vad jag tyckte, eller inte tyckte, men hur jag reagerade på det. Å jag säger det som en vän. För det är exakt så jag gör. jag säger hur jag tror/reagerar, men jag dömmer inte. Varför ska jag göra det? Sånt är bara så fruktansvärt onöödigt och jag förstår mej faktiskt inte på folk som dömmer hunden efter håren somdet så fint finns ett ordspråk som heter.. Nåja nog om detta, orkar inte dravla om folks privat liv hela tiden här inne. Men som sagt, jag blir ju lite fundersam och med tanke på att jag blir fundersam och det är "off the record" alltihopa som vi har pratat om så kan jag omöjligen säga vem det är. För tyvärr så kommer folk att fatta vem det är..

Nej nu ska jag ta och krypa till sängen, är oerhört trött.. Så nu blir det till att knöla ner sej i sängen och blunda fram till imorgon när jag ska ut i stallet.. :)

12 december

Idag hade vi Lucia showen, det gick super bra. Fan va kul det va.. Alla va super fina och våran egen krönta lucia va ju lätt bland det sötaste jag sett.. Christels Grinchen framträdande va helt makalöst bra, shit. vet jag ska hyra som ska vara grinchen nästa gång vi behövL)er det.. Helt fantastiskt.. Rami och Martins insatts som pepparkaksgubbar va super bra det med, trots att de tappade bort delar utav sångtexten, men de va super duktiga utöver det.. :P

Gjorde sista dagen vid Maria och Sari idag, skönt. Har varit där i drygt en månad och hjälpt dem. Så nu blir det till att ta tag i att komma in i ridskolan med Lina. Fan va kul det ska bli.. :) Får se hur detta går om inte annat.. haha.. ;) Ser fram emot min sovmorgon imorgon, ska sova tills jag själv vaknar.. Jisses amalia va skönt det ska bli att få sova ordentligt. Förhoppningsvis så kan jag komma i någon form utav ordentlig dygnsrytmn nu kankse.. Kan ju alltid hoppas..


Är glad för det jag har just nu, de människor jag bor tillsammans med, de jag har närmast mig dagligen. Det är tack vare dem som jag fixar detta. Fan jag trodde inte att det skulle bli så här igen, men nog allt kan jag också gå vidare och forstätta med det jag har framför mig och inte hänga kvar vid det som kunde ha varit och det som har varit. Det är så sjukt skönt, det är en sten som har lättat ur min mage nu. Finns en del kvar, men de största bitarna är borta och det är bitar som inte kommer att kunna komma tillbaka. Det vet jag nu, vilket gör att jag mår ännu bättre.. :) Jag kommer att köra mitt eget race nu, jag kommer göra det jag vill göra och med de människor som jag vill göra det med. Det är någonting som jag vekrligen behöver. De som inte pallar att jag gör detta är människor som jag inte behöver ha i min omgivning, för det är människor som inte klarar av att jag kan ta mig framåt eller göra saker som de själva inte är kapabla till att göra själva. Så ja, det ska bli kul å se vilka det är som kommer att hänga kvar runt omkring mej när jag har nått det mål jag tänker komma till..

Nej nu ska jag kolla en liten stund till på filmen, sen ska jag krypa till sängen och sova en väldans massa mycke vill jag lova.. :D

9 december, Linas födelsedag.. :)

Gjorde frukost till födelsedags barnet i morse, så även om jag hade kunnat sova idag så gick upp halv 8 och gjorde i ordning frukost till Lina. Fattigariddare, äggröra m rostat bröd oc te stod på matsedels i morse.. :) Så fick hon öppna paket också så klart.. :) Från både mig och Anna, hon blev glad åt dem.. Mina va lite så där små pikar mellan mig och henne, så hon va glad å på strålande humör när vi åkte iväg för att handla.. Å jösses vad hon handlade.. :) haha.. Köpte en julstjärna till ramis rum, så nu har han fejk snö på fönstret och även en julstjärna i fönstret.. Han kommer nog kankse att få ett mindre sammanbrott när han kommer hem.. haha :P men det överlever jag.. menar vafasiken vi har ju julpyntat överallt annat så då får han faktiskt leva med det och med tanke på att han å Don åker bort över jul till Sunny och Kathy så får han fasiken ha julprydnad på sitt rum.. moahaha.. ;)

Har gjort tårta till lina också, en super flickig tårta. Med rosa grädde å glasyr, "pärlor", hjärtan å glitter.. haha.. hon kommer nog få ett större sammanbrott om inte annat.. haha.. :P Fan va kul det är å göra tårtor till folk.. Framför allt när de fyller år. Det är ju roligast.. =) Vi ska som sagt till Leonie och äta ikväll efter Lina har haft lektion ikväll, får se vad hon bjuder på för gott idag och till efterrätt blir det så klart tårtan ju..

nej nu ska jag klä på mej ridkläderna och gå ut i stallet till lina och se om jag ska rida någoning ikväll.. :)

8 december

Shit va fort allt går, är ju fan knappt så att man hinner med själv ju.. :O

Nåja, har inte hänt allt för överdrivet mkt i helgen eller i veckan.. Inte allt för dramatiska saker i varje fall.. :P Gjorde pepparkakshus i måndags, självklart så lyckades jag få smältsocker på fingrarna så jag har lite brännblåsor på händerna annars gick det super bra, vi har julpyntat huset så det känns nästan som att man går in till folk som ÄLSKAR julen, till skillnad från oss... :P Klantade till det när jag skulle raka benen idag, så jag har ett fint plåster på benet, typ mitt på smalbenet, är det så att någon lyckas så är det verkligen jag.. Men jag har ju aldrig påstått att jag är felfri, åtminstone inte idag i varje fall.. haha.. ;)

Lördags kvällen va himla trevlig, med pizza, godis, film, dricka å sällskap med Lina, Martin och Rami å självklart Hind.. :) Såg nån film om en krigsfotograf som blev traumatiserd å nå mer grejs.. Sen hade vi självklart 2 incidenter den kvällen, Lina råka tippa ut ett glas Cola över den bärbara datorn vi har i huset. Så lite lätt panik upp stod där ett tag, men Lina la den på tork på sin kudde.. Smart drag tyckte vi andra, men vi valde att inte säga någonting.. :P Sen så råkade ett ljus typ fläka ut sej så det blev typ stearin över halva bordet i vardagsrummet, det va trevligt å mitt i allt detta kom det mer besök, lr vad man ska säga.. Pratade lite med personen å lät den få "spy lite galla" omkring sej å även jag fick göra det. Det kändes skönt, kul att vi båda uppskattade det i varje fall.. Skönt att få göra sånt ibland å glad att jag kunde ställa upp med det för personens skulle. kändes jävligt skönt, både att få rensa luften om lite allt möjligt också.. Sånt som man egenterligen inte hinner med eller kan prata med andra om. För att det blir liksom lite fel reaktioner från människor som egenterligen inte förstår sej på sakerna som man prata om å försöker att jämnföra det med sina problem som är en fis i rymden jämnfört med vad jag har haft.. Allt jag har är heller inte speciellt stora saker men min minsta grej är fan större än deras fis i rymden stora problem..

Detta gillades jätte mkt, vet att det kommer att bli flera gånger, å det gör att det känns ännu bätte faktiskt.. Ser fram emot när det händer igen..  :)

Imorgon fyller min älskade sambo Lina 32 år, som självklart ska firas, jag börjar dagen med frukost på sängen till henne. Fast hon ville flytta den till vardagsrummet, men hon lovade dyrt och heligt att ha pyjamas på sej, sen ska hon iväg på dagen. Då ska jag slänga i ordning en gourme rosa/lila tårta till henne.. Med hjärtan, pärlor å glasyr, det kommer att bli en riktig tjej tårta om inte annat, å självklart så kommer grädden att vara rosa.. tihi.. På kvällen ska Lina hålla lektion sen ska vi till Leonie och äta födelsedags mat.. Visst okej, jag har förstört en del av det redan. Med tanke på att jag inte äter fisk å Leonie hade tänkt att göra någon fisk rätt m skaldjur, förlåt Lina och Leonie.. Men jag skulle aldrig falla mej in att stoppa fisk i min mun.. maha.. nej nu ska jag socialisera med Lina. Hon kom precis in..

Hej svejs så länge.. =)

2 december

Fan va trött jag blir på människor som inte ens kan använda det lilla dom har mellan öronen, vafan i helvete. Det handlar inte om att jag är lat eller att jag inte kan. Men vafan när man står å knuffar en ensilagebals jävel på en 250 kg å en människa står och kollar på utan att hjälpa till så blir man lagomt förbannad känner jag. Å tro mej det blev jag, fan i helvete vilka jävla retards det finns överallt.. Inte nog med det så en enkel grej som att enbart göra det man blir tillbedd om att göra, klarar fan inte människan av att göra, utan anser sej vara för fin för att göra det. Så springer iväg och ber om att få göra någonting annat i stället. Då blir man ju JÄTTE mkt gladare för den sakens skull.. Fan vilken jävla dag det har varit, fick ut lite aggressioner när jag ridit i varje fall, skönt det. Men alltså seriöst, jag kommer inte att bli långvarit i det där stallet om det nu ska fortsätta så här. Fast det har jag heller inte tänkt bli heller om inte annat, känns som att jag har godlust att säga rent ut idag att jag inte kommer att komma dit nå mer för att hjälpa dem. Med tanke på hur fantastiskt mkt hjälp man får hela tiden utav människorna som befinner sig där hela jävla tiden. Shit va jag skäller, men ibland så behöver man få spy av sej lite galla. Å jag känner att det har jag fan behövt göra nu..

Inte nog med det så fick jag en jävligt snäll sak uppkastad i ansiktet igår, kändes ju lagomt kul. Fan va ledsen jag blir, tror inte att personen inser det. Fine jag säger ju ingenting heller, men seriöst. Vissa saker säger man fan inte till personer som man känner så pass väl å vet hur fan det har varit. Blev ganska ledsen över det så jag sköljde ner det men en jävla massa cider igår kväll, så jag va bitter å full dessutoms å jag har självklart varit bakis idag med å på riktig fantastiskt humör. Lite så där tendes HATA TORSDAGAR som dessa. eller helt enkel hata torsdagar helt och hållet. När jag tänker efter så finns det fler anledningar till att jag inte tycker om torsdagar heller, så jag ska nog ta och hata dem lite vidare med också om inte annat..!!

Nej nu ska jag gå ut till Lina en sväng på kontoret å ge henne lite förslag till de lektioner som jag kommer att ta över här framöver, det ska blir kul faktiskt.. Gillar det skarpt kan jag ju säga.. :) Nåja nu ska jag inte skälla mera, jag å Lina ska äta tacos ikväll å dricka tequila (inte så säkert med den senare) men man kan ju alltid hoppas om inte annat.. ;)

1 december :)

Snacka om att jag har sett fram emot denna dagen, 1 december = att jag fick öppna första luckan på min choklad kalender, lika glad som en 5 åring på julafton.. haha.. Finns ju vissa som tyckte att jag va lite över exalterad för att öppna en lucka i en choklad kalender, men vafan.. Är man ett godis monster så är man.. ;)

Fick en mindre skräckupplevelse idag, va in på hemma kväll i Hässleholm, när jag skulle gå ut gick d en tjej samtidigt ut som mig. Då gick larmet, börja tjuta som fan. Jag blev helt HYSTERISK å typ skrek att jag inte hade tagit någonting å de kunde få muddra mej helt.. Tjejej som stod i kassan höll nästan på att bryta ihop.. Hon typ, nej jag vet att du inte gjort det för du har kollat på filmer i närheten utav kassan så jag har sett dej hela tiden. Men den andra tjejen hade stulit en massa, typ hela väskan full Jag typ börja stamma å hyperventilera å fråga om jag skulle prata med polisen å lämna vittnesmål ifall det skulle bli rätte gång... snacka om att typ få ett nervöst sammanbrott.. Tjejen som jobba där fick typ stå i 5 min å lugna ner mej, fick fan i mej till å med ta astma medicin för jag blev helt hysterisk för det.. Snacka om att vara förvirrad å lätt till ett hysteriskt sammanbrott.. Känns ju helt okej.. haha.. Kan ju inte säga annat än att jag är oerhört glad att jag tagit mig genom denna dagen.

Inte nog med detta så blev jag förföljd inne på maxi, av typ en alban lr något som hade sin pappa å farfar i släptåg. Så jag sprang runt där inne och va helt hysterisk också, sen när jag i all denna förrrvirring skulle ut därifrån när jag lyckats betala (slog in fel kod 2 gånger på kortet) så tappade jag bort bilen på parkeringen, gick runt i typ 10 min å letade efter den.. Sen tog det nästan 30 min att köra hem från krisitanstad för det snöade som fan å folk körde i 60 km/h jag va då också ännu mer HYSTERISK. Å inte nog m detta fick jag sms av Lina att hon skulle på möte, så hon behövde bilen vid 10 i 7, men jag läste 10 i 5, så jag blev ännu mer hysteriskt å typ sick sackade mellan bilarna för att skynda mej hem för klockan va typ kvart över 6 när jag fick smset. Ringde upp lina för att be om ursäkt att jag inte sett det innan, då börja hon as garva å sa att hon skulle ha bilen 10 i 7, som det stod i smset.. haha.. snacka om att detta har varit en spännande dag om inte annat.. Jösses vad matt jag blir på mej själv i mellan åt.  Nur är jag i varje fall hemma igen och tänker inte gå ut mer idag, för då tappar jag väl bort huset eller mej själv.. :P

RSS 2.0