Går i ett hela tiden.. :D

Denna vecka har det varit mkt att göra hela tiden, inte varit mkt till lugn stund här inte.. Å den har gått jävligt fort, känns som att det va måndag igår och jag red hopplektion.. haha.. men så va det ju inte riktigt.. XD

Varit tufft sen frugan åkte, det känns ju som sagt mkt när hon varit här å sen åkte hon hem igen så fort. Kändes inte helt okej kan jag ju säga. Fan vilken klump jag haft i magen hela veckan. Men det är ju som det är, man kan ju inte ses så ofta när man bor 60 mil ifrån varandra. :(

Nästa vecka kommer att bli interessant, får se va den har att ge. Ev blir det stora förändringar, drastiska förändringar och det lutar starkt åt det hållet.. Så vi får se hur det går. Det blir  nog jävligt tufft, men i slut ändan blir det nog säkert bra skulle jag tro..

Nej nu ska jag se om jag kan få tag på belinda, ifall hon lyckats hitta till datorn med tanke på att hon inte har någon mobil just nu.. Börjar blir lite hungrig och uttråkad.. :)

Toodels..

Underbar helg med min Fruga

Frugan har varit här i helgen hos mej, har varit så jävla underbart att få träffa henne igen.. Min lilla fruga, så jävla länge sen jag såg henne.. är så det skär i hjärtat nu när hon har åkt igen. Synd att det bara blev så få dagar, Men det är absolut bättre med lite tid än ingenting alls kan jag ju säga..

Träffade mina föräldrar med i helgen, det va kul. Gick ganska bra måste jag säga. inte mkt förändrat där inte, men det är ju vad man hade förväntat sej..

Va ledig igår och spenderade tid tsm med förldrarna och va ut å åt tsm med dom jag å frugan. Det va god mat så ja det va en trevlig stund. Alla som känner mej vet ju hur jag är med sånt och hur jag är med att umgås med mina föräldrar om inte annat.. Men ibland får man bjuda på sej.. Mer än så är det ju inte.. :P

Känner att jag fick lite minnen slagna i ansiktet när Frugan kom i fredags, oavsett att det va minnen som gjorde ont och minnen som jag bara älskar så kan jag säga att jag skulle inte vara samma person utan dem. Jag är glad för de minnen jag har och för vad jag har gjort. Dumt att ångra saker som man just vid det tillfället ville me än någonting annat.. ;)

Nej nu ska jag kila ut i stallet en sväng, så kankse jag piggnar till i skallet.. Vi somna vid halv 4 kankse sen upp 9 imorse.. Rätt så sliten kan jag ju säga.. ;)

Ett tag sen

Nu va det ett tag sen jag uppdaterade, har varit mkt å göra här. Sen har jag inte haft orken till att göra något inlägg för den delen heller.. :)

Tror eller snarare jag vet att det förra inlägget  jag gjorde har fått viss effekt, vissa människor som inte va med i det har tydligen inte kunnat aceptera det faktum att de helt enkelt inte va med. Det finns självklart hur många människor som helst som jag inte skrivit med, men dem jag skrev med är dem som verkligen har fattat vad det handlar om. Vad det har varit för någonting som har hänt i mitt liv och hur det har påverkat mig på alla sätt och vis. Jag är ärlig i det jag säger och det är så jag känner. De som står med har gett mig feed back på ett eller annat sätt när jag har pratat med de. Vissa har sagt saker som jag knappt kunnat tro mina öron när jag hört dem och andra har satt sig in i min situation och kastat runt tankar och bollat runt med ideer, precis som jag har gjort.

Jag vet att jag har dravlat mkt om mitt, det är ingenting jag nekar till. Men jag har lyssnat de på människor jag har pratat med. På deras problem, jag har hjälpt dem så mkt jag har kunnat med det jag har att tillföra till deras upplevelser. Men som vilken annan människa som helst har jag inte legat sömnlös över deras problem och de har garanterat inte legat sömnlösa över mina. Låter kanske elakt, men det är ju faktiskt dagens saning om inte annat. Någonting jag reagerat på är att vissa (inga namn nämnda) jämnför deras problem med det jag haft. Nu ska jag vara så där ärlig igen, när deras handlat om saker som är en fis i rymden och rent kracht har varit rena skit sakerna och de jämnför dem med det jag haft. Hrm, det där låter som att jag är en jävla präktig människa det är någoting jag inte är. Men om man inte vet vad jag pratar om eller vad det är som har hänt så kan man inte jämnföra, man kan inte ens försöka. Spelar ingen roll, men jag har bestämt mig i och med det nya året. Jag tänker inte älta det gammla längre, det har hänt, jag har mått skit. jag har tagit tag i det och nu är det dags för mej att må bra och fokusera enbart på mej själv och det jag ska göra om dagarna. Så är det helt enkelt bara och jag kommer att försöka att distansiera det ännu mera än vad jag har gjort med lite drastiskta åtgärder möjligen, men det är för min egen skull och inte för någon annan..

Nåja kan väl säga att de, som inte fattade att jag uppskattar dem även om de stod med i inlägget (vet ju vem/vilka som inte kunde ta det av lite nyare händelser) så är det synd för dem. Då kankse de inser själva att de har skitit i vilket, och de som förstår det får ytterligare en eloge från mej. :)

Lite gammalt och nu lite nytt, låter som ett tv program.. :P

Fick ett sorligt besked idag, fick mitt hjärta verkligen att brista. Min barndomskompis stora syster (även min systers barndomskompis) avled natten till igår, hon skulle ha blivit 24 år i år. Hon efterlämnar sig en stor sorg och ett tomhål. trots att jag inte har haft så mkt kontakt med henne under de senare åren så har hon ju alltid funnits där. När jag umgick med hennes lillasyster och min syster umgick med henne så va det ju alltid vi. Den tjejen jag kände va bland det raraste man kan träffa och en riktigt fighter, vilket hon har visat mer än en gång då hon bekämpade cancer en gång men tyvärr tog den över till slut. Jag vet att jag kommer att sakna henne oavsett att jag som sagt inte haft mkt kontakt med henne på ett par år. Men jag kommer att sakna henne, jag lider med hennes familj och sänder dem styrkande kramar och styrka att klara detta.

Sov så gott och vila i frid Emma <3


Mitt i allt detta gråtande ringer min syster för 4 gånger i dag och berättar någonting positivt,
Min kusin och hennes kille ska få barn till sommaren, närmare bestämt 14 Juli. Stort grattis till Klara & David. :)

Och morfar är helt frisk nu från influensan, han har även gått ner 10 kg. Skönt att han mår bra igen och nu får han förnya sin garderob när han tappat så mkt vikt efter att han varit sjuk.

Nu ska jag kila iväg, närmare bestäm lägga mej och sova. Natti natti

Nytt år, nya händelser

Jaha d har det blivit 2011, känns inte speciellt anorlunda gentemot förra året. Men nåja, får väl se vad det nya året har för händelser att ge..

Hade tänkt göra en sumering av förra året, men jag orkar helt inte göra det. Kan samman fatta det i några enkla ord. DET ÄR OFÖRGLÖMLGIT, jag har fått älska någon, har blivit älskad, gått igenom ett uppbrott, lärt känna nya fantastiska vänner uppe i Ludvika och tagit upp en gammal vänskap till min fantastiska Emma Linder :) Har tagit upp ridningen igen, flyttat tillbaka till skåne. Det har strulat ordentligt, många bråk och många tårar. Jag har visat folk en människa som är sämre än den person jag vanligtvis är, jag har visat mej svag inför människor som inte känner mej och som inte vet någonting om vad jag har för historia i min ryggsäck. Det är lätt att vara efter klok kan man säga. Men det hade någon mening med att det blev som det blev. Så ser jag på det.. Det kankse inte va rätt tillfälle för mej och Christopher, vem vet. Jag är glad för den tid jag fick tillsammans med honom. Och jag är glad att han mår bra och att hans liv rullar på.

Jag tackar de fantastisksa människor som jag haft runt omkring mej genom förra året Christopher, Anette, Sofia, Sofi, Johan, "pappa" Micke, Markus, min familj, min släkt, Kalle, Emma, Lina, Anita, Matilda, Mantha, Susanne, Don. De har sett mej i mina svaga stunder, sett när jag inte vetat åt vilket håll jag ska se åt. Knappt så jag vetat hur jag ska klara dagaen ens en gång. Jag tackar dom för deras underbara stöd, att de har orkar med mej när tårarna har sprutat hej vilt runt omkring mig. Jag är glad att jag har dessa fantastiska människorna i mitt liv och att jag kan ringa till dem oavsett vilken tid på dygnet och bara få spy galla över saker eller bara ringa för att se hur de mår och för att få veta vad som händer dem.

Nu hinner jag inte sitta här mera, ska göra klart sista med städandet av huset. :)

RSS 2.0